وب سایت رزومه حرفه ای

ایجاد یک وب سایت رزومه حرفه ای

نوشتن رزومه بسیار دشوار است ، به خصوص اگر هنوز تجربه کاری ندارید. ما در این مقاله میخواهیم درباره ی ایجاد یک وب سایت رزومه حرفه ای نکاتی را آموزش دهیم.

آیا هنوز از رزومه سنتی یک صفحه ای برای درخواست شغل استفاده می کنید؟ اگر چنین است ، ممکن است زمان بروزرسانی فرا رسیده باشد! 

خوشبختانه راه بهتری برای متقاضیان کار وجود دارد که رزومه خود را آنلاین قرار داده و شغلی پیدا کنند و آن ساختن وب سایت رزومه شخصی شماست. در این پست برخی از نکات مهم در مورد رزومه و وب سایت های CV و نمونه هایی از بایدها و نبایدها را مرور می کنیم.

 

چرا؟ چون رزومه های کاغذی سنتی ممکن است خسته کننده و قدیمی به نظر برسند – اگر سعی می کنید در یک بازار شلوغ شغلی برجسته باشید ، رزومه ی کاغذی ایده ی خوبی نیست.

 

خوشبختانه به لطف فناوری مدرن ، هر کسی می تواند وب سایت رزومه حرفه ای خود را ایجاد کند. این یک راه عالی برای متمایز کردن خود در رقابت و نشان دادن مهارت ها و تجربیات خود به یک کارفرمای آینده نگر است.

 

در این پست ، ما به شما نشان می دهیم که چگونه می توانید وب سایت رزومه حرفه ای خود را در چند مرحله آسان بسازید.

 

تفاوت CV آنلاین و رزومه سنتی چیست؟

CV یک تصویر جامع از کل سابقه حرفه ای شما است ، در حالی که یک رزومه سنتی خلاصه ای کوتاه از مهارتها و تجربه برتر شما است. در CV همه کارهایی که در حرفه و تحصیل خود انجام داده اید ذکر می شود. یک رزومه بر روی موارد مرتبط با شغل خاصی که برای آن درخواست می کنید در 1-2 صفحه تمرکز می کند. رزومه ها به طور گسترده در ایالات متحده و کانادا استفاده می شود. رزومه ها بیشتر در اروپا و برای موقعیت های دولتی یا دانشگاهی رایج هستند.

وب سایت رزومه شما باید چه صفحاتی داشته باشد؟

شما می توانید برای ایجاد یک وب سایت رزومه حرفه ای کارهای بیشتری انجام دهید نه اینکه فقط متن رزومه خود را کپی و جایگذاری کنید. در اینجا نکاتی وجود دارد که برای جستجوی کار در وب سایت قرار دهید:

 

  1. صفحه نخست
  2. خلاصه سوابق کاری
  3. منابع
  4. نمونه کارها و دستاوردها
  5. فرم تماس

 

  1. صفحه اصلی

صفحه اصلی شما فرصتی است برای معرفی خودتان و دادن اطلاعاتی به مدیران استخدامی که بدانند وارد سایت مناسبی شدند. اطمینان حاصل کنید که نام و عنوان/موقعیت شما در عنوان وب سایت و متن هدر به وضوح قابل مشاهده است. سپس به طور مختصر در مورد شخصیت خود و انواع کارهایی که انجام می دهید توضیح دهید.

 

مگر اینکه در زمینه ای خلاقانه با عکاسی یا تصاویری شگفت انگیز بخواهید خودنمایی کنید ، در غیر اینصورت بهترین کار این است که پیشینه خود را با یک رنگ ساده و یکدست ، با یک عکس کوچک و به دور از خودنمایی و چاپلوسی قرار دهید.

  1. رزومه/CV

برخی از افراد دوست دارند کل رزومه خود را در صفحه اصلی قرار دهند. مزیت این رویکرد این است که وقت خود را برای صفحات دیگر تلف نمی کند – این کار موجب می شود هرچیزی را که کارفرمایان به دنبال آن هستند تنها در یک صفحه ببینند بدون این که مجبور باشند جای دیگری کلیک کنند.

رویکرد دیگر این است که رزومه خود را در یک صفحه اختصاصی در وب سایت خود قرار دهید.

 

این صفحه بیشتر شبیه رزومه سنتی شما خواهد بود. از پاراگراف ها برای بخش بندی صفحه و دایره های “بالت” برای لیست کردن استفاده کنید و بهتر است که این صفحه را ساده نگه دارید.

با وجود اینکه یک وب سایت رزومه به شما این فرصت را می دهد تا کارهای خلاقانه زیادی انجام دهید ، باز هم می خواهید همه ی مواردی که مدیران استخدامی به دنبال آن هستند را در یک لیست ساده از آنچه انجام داده اید خلاصه کنید؟

 

  1. منابع و رفرنس ها

در رزومه ها ، معمولا لیستی از منابع و آشنایان را معرفی می کنید تا مدیران استخدامی با آنها تماس بگیرند که بفهمند شما چقدر عالی هستید. برای ایجاد یک وب سایت رزومه حرفه ای  نیز ، می توانید دقیقاً نظر مربیان و همکاران خود را در مورد شما نشان دهید. به این ترتیب کارفرمایان متوجه می شوند با چه شرایط و چه اشخاصی دوست دارید کار کنید ، حتی بدون نیاز به برداشتن تلفن.

 

از مربیان ، همکاران یا مشتریان قبلی خود بخواهید که یک توصیف کوتاه در مورد اینکه چرا آنها دوست دارند با شما کار کنند بنویسند و آن قطعات را در این صفحه قرار دهید. همچنین می توانید هر مرجعی را که دارید مانند LinkedIn خود دراین صفحه کپی کنید.

  1. نمونه کارها و دستاوردها

یک وب سایت رزومه حرفه ای می تواند کار شما را نشان دهد نه اینکه فقط در مورد آن به صورت خلاصه صحبت کنید. این شانس شما برای رهایی از قرار دادن لیست های بالت گلوله ای است که بیشتر رزومه ها را تشکیل می دهند.

این صفحه جایی است که می توانید عکس ها ، فیلم ها یا لینک های مربوط به کار خود را در آن قرار دهید.

  1. فرم تماس

فرم تماس ارتباط مردم با شما را آسان کنید. می توانید یک صفحه تماس جداگانه با اطلاعات خود و یک فرم تماس ایجاد کنید. یا یک فرم تماس به صفحه اصلی خود اضافه کنید.

 

  1. انتخاب دامنه

برای نشان دادن این که واقعاً در مورد حرفه خود جدی هستید و برای اینکه وب سایت رزومه حرفه ای داشته باشید ، قطعاً باید روی دامنه شخصی یا آدرس وب سایت خود سرمایه گذاری کنید. شما می توانید نام خود را به دامنه ی .com خریداری کنید  یا عنوان شغل خود را مانند johnsmiththebaker خریداری کنید.

ایده های بیشتر برای ایجاد وب سایت رزومه حرفه ای

هر وب سایت رزومه به یک متن نیاز دارد تا موتورهای جستجو بتوانند شما را پیدا کنند. اما اگر احساس می کنید همه چیز بیش از حد خشک و رسمی و خسته کننده شده است ، در اینجا ایده های بیشتری از آنچه می توانید به آن اضافه کنید آورده شده است:

 

  • پیوند به هر مقاله روزنامه یا پوشش مطبوعاتی درباره شما.
  • پیوندهایی به قطعاتی که در وب سایت های دیگر نوشته اید.
  • ویدئوهای ارائه شما
  • اینفوگرافیک ها
  • مالتی مدیاهای دیگر مانند جدول زمانی تعاملی برای نشان دادن دستاوردهای حرفه ای شما در طول زمان.

بایدها و نبایدهای رزومه سازی وب سایت ها

  • فایل PDF رزومه خود را در وب سایت برای دانلود قرار دهید. برخی از افراد هنوز نسخه کاغذی را ترجیح می دهند (یا هنگام گذراندن مراحل استخدام به آن نیاز خواهند داشت).
  • رزومه خود را به تعداد زیادی از صفحات جداگانه تقسیم نکنید. برای تحصیل به صفحه ای نیاز ندارید ، یا صفحه ای برای تجربه کاری و دیگری برای مهارت ها…. این بدان معناست که افراد باید چندین بار کلیک کنند تا تصور کاملی از شما را دریافت کنند. کار آنها را آسان کنید و همه اطلاعات مهم را در یک یا چند صفحه قرار دهید.
  • در صورت مناسب بودن ، لینک شبکه های اجتماعی خود را در صفحه اضافه کنید. اگر حساب های رسانه های اجتماعی شما ارتباطی با جستجوی کار یا زندگی حرفه ای شما ندارد پیشنهاد می کنیم آنها را خصوصی کنید.
  • مبالغه نکنید و اطلاعات نامربوط وارد نکنید. یک دلیل وجود دارد که رزومه ها می بایست 1-2 صفحه باشند چون کارفرمایان فقط موارد ضروری را می خواهند بدانند.
  • یک عکس زیبا از صورت خود بگیرید اگر به طرز ناخوشایندی از عکس های فتوشاپ شده و شدیدا ادیت شده خود استفاده می کنید یا چیزی مبهم ارسال می کنید ، وقت آن است که روی یک عکس بهتر از خودتان سرمایه گذاری کنید.
  • وب سایت رزومه خود را منحصر به فرد کنید. حتی اگر طراح نیستید ، می توانید با کمک طراح یا جستجو در اینترنت و استفاده از پلتفرم های آماده مانند وردپرس صفحات خاص و زیبایی تولید کنید.
  • آنقدر زمان صرف طراحی نکنید که محتوا را فراموش کنید. ممکن است فونت ها و رنگ های فوق العاده ای داشته باشید ، اما در پایان باید مهارت هایی را برای انجام کار داشته باشید. به همین دلیل مهم است که بر نقاط قوت خود تمرکز کرده و تجربه خود را به وضوح شرح دهید.

 

منبع

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *