SERP چیست

همه چیز درباره نتایج موتور جستجو(SERP)

میلیون ها صفحه در وب وجود دارد ، اما هیچ یک از آنها برای بازاریابان دیجیتال از صفحات نتایج موتور جستجو یا SERP مهم تر نیستند.

 

پیشرفت های فن آوری در جستجو به این معنی است که بازاریابان دیجیتال بیش از هر زمان دیگری بدانند که نحوه جستجو و کار آنها مهم است.

SERPچیست و چگونه کار می کند؟

صفحات نتایج موتور جستجو صفحات وبی هستند که هنگام جستجوی آنلاین کاربران با استفاده از موتور جستجویی مانند گوگل ، به آنها سرویس داده می شود. کاربر واژه جستجوی خود را وارد می کند و بر اساس آن موتور جستجو SERP را به آنها ارائه می دهد.

SERP

هر SERP منحصر به فرد است. این بدان دلیل است که تقریباً همه موتورهای جستجو با ارائه نتایج بر اساس طیف وسیعی از عوامل فراتر از اصطلاحات جستجو ، مانند موقعیت فیزیکی کاربر ، سابقه مرورهایی که انجام شده و تنظیمات اجتماعی ، این تجربه را برای کاربران خود سفارشی می کنند. ممکن است دو SERP یکسان به نظر برسند و حاوی بسیاری از نتایج یکسان باشند ، اما توجه کنید اغلب دارای تفاوت های ظریف خواهند بود.

 

به دلیل آزمایشات انجام شده توسط گوگل ، بینگ و سایر ارائه دهندگان موتور جستجو برای ایجاد تجربه بصری و پاسخگویی بیشتر به کاربران ، ظاهر صفحات نتایج موتور جستجو دائماً در تغییر است.همراه با فناوری های نوظهور و به سرعت در حال توسعه در فضای جستجو ،SERP های امروزی از لحاظ ظاهری تفاوت زیادی با  نتایج جستجوهای قدیمی خود دارند.

نتایج ارگانیک

SERP ها معمولاً حاوی دو نوع محتوا هستند – نتایج ارگانیک و نتایج پولی. نتایج ارگانیک لیستی از صفحات وب است که در نتیجه الگوریتم موتور جستجو ظاهر می شوند. متخصصان بهینه سازی موتور جستجو ، که معمولاً تحت عنوان SEO شناخته می شوند ، در بهینه سازی محتوای وب و وب سایت ها برای رتبه بندی بیشتر در نتایج جستجوی ارگانیک تخصص دارند.

 

برخی از SERP ها به طور قابل توجهی نتایج ارگانیک بیشتری نسبت به بقیه دارند. این به دلیل تفاوت اهداف جستجو است. جستجوی اینترنتی سه نوع اصلی دارد:

  • Informational
  • Navigational
  • Transactional

جستجوهای اطلاعاتی-Informational به مواردی گفته می شود که کاربر امیدوار است بتواند اطلاعات مربوط به یک موضوع خاص را پیدا کند. قرار دادن تبلیغات یا انواع دیگر نتایج پولی در SERP از این قبیل منطقی نخواهد بود. اکثر قریب به اتفاق جستجوگران با استفاده از جستجو به دنبال خرید چیزی نیستند و به همین ترتیب فقط اطلاعاتی جزئی در SERP نمایش داده می شوند.

 

جستجوهایNavigational به مواردی گفته می شود که کاربر امیدوار است بتواند وب سایت خاصی را از طریق جستجوی خود پیدا کند. این در مورد افرادی است که برای یک وب سایت خاص جستجو می کنند ، مثلا سعی می کنند وب سایتی را پیدا کنند که URL آن را فراموش کرده اند.

 

و در آخر جستجوهای Transactional مواردی هستند که نتایج پولی به احتمال زیاد در SERP نمایش داده می شوند.جستجوهای معامله ای یا Transactional هدف تجاری بالایی دارند ، و جستجوهای منجر به SERP های معاملاتی معمولا شامل کلمات کلیدی مانند “خرید” و اصطلاحات دیگر است که ارتباط به خرید دارد.

نتایج پولی

بر خلاف نتایج ارگانیک ، نتایج پولی آنهایی هستند که برای نمایش بابت آنها توسط تبلیغ دهنده هزینه پرداخت شده است. در گذشته ، نتایج پولی تقریباً منحصراً به تبلیغات کوچک مبتنی بر متن محدود می شد که معمولاً در بالا و در سمت راست نتایج ارگانیک نمایش داده می شدند. امروز اما نتایج پولی می تواند طیف گسترده ای از اشکال را داشته باشد و ده ها قالب تبلیغاتی وجود دارد که پاسخگوی نیاز تبلیغ دهندگان هستند.

 

تبلیغات مبتنی بر تصویر در سمت راست صفحه ، تبلیغات خرید هستند ، ویژگی ارائه شده در بستر Google AdWords که به شما امکان می دهد اطلاعات محصول خرده فروشان تجارت الکترونیکی را در کنار سایر نتایج در SERP نمایش دهد. تبلیغات خرید می تواند شامل طیف گسترده ای از اطلاعات از جمله در دسترس بودن محصول ، بررسی کاربران ، پیشنهادات ویژه و موارد دیگر باشد.

سیگنال های رتبه بندی و الگوریتم های جستجو

نتایج ارگانیک لیستی هستند که توسط موتور جستجو بر اساس تعدادی فاکتور ایندکس شده اند که به آنها “سیگنال های رتبه بندی” نیز می گویند.

 

به عنوان مثال ، الگوریتم جستجو که توسط گوگل استفاده می شود صدها فاکتور رتبه بندی را نشان می دهد ، و گرچه هیچ کس خارج از گوگل دقیقاً نمی داند آینها دقیقا چی هستند ، برخی از آنها مهمتر از بقیه هستند.در گذشته ، مشخصات لینک یک سایت – تعداد لینک های خارجی که از طریق وب سایت های دیگر به یک وب سایت یا یک صفحه وب خاص لینک می شوند – یک سیگنال مهم رتبه بندی بود. هنوز هم تا حدی وجود دارد (به همین دلیل است که ویکی پدیا در نتایج ارگانیک برای بسیاری از جستجوها رتبه برجسته ای دارد) ، اگرچه جستجو با چنان سرعتی پیش می رود که سیگنال های رتبه بندی که زمانی برای الگوریتم جستجو بسیار مهم بودند ، امروزه از اهمیت کمتری برخوردار هستند.

بهینه سازی موتور جستجو

همانطور که از نام آن پیداست ، بهینه سازی موتور جستجو عملی جهت بهینه سازی وب سایت ها و صفحات وب برای کشف در موتورهای جستجو و در نتیجه ، قرارگیری بیشتر در صفحات نتایج موتور جستجو است. این کار از طریق ابزارهای مختلف ، از آنچه به عنوان سئو “on-page” شناخته می شود تا تکنیک های “off-page” انجام می شود.

On-Page SEO

سئو در صفحه به بهترین روشهایی اطلاق می شود که سازندگان محتوای وب و دارندگان سایت می توانند برای اطمینان از کشف آسانترین محتوای خود از محتوای وب پیروی کنند. این شامل ایجاد داده های مربوط برای هر صفحه و عناصری مانند تصاویر ، استفاده از URL های استاتیک منحصر به فرد ، درج کلمات کلیدی در عنوان ها و زیرعنوان های مربوطه و استفاده از کد HTML برای نامگذاری است.

 

Off-Page SEO

بر خلاف تکنیک های SEO درون صفحه ای ، SEO خارج از صفحه به استراتژی هایی اشاره دارد که سایت را به طور کلی تحت تأثیر قرار می دهند. تکنیک های متداول SEO در خارج از صفحه شامل ایجاد لینک و تبادل ، نشانه گذاری اجتماعی ، بازاریابی محتوا ، ارسال به فهرست ها و فهرست های موتور جستجو و ایجاد جوامع آنلاین در رسانه های اجتماعی است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *