برچسب های وردپرس

برچسب های وردپرس و نحوه استفاده صحیح از آنها

برچسب های وردپرس یکی از ابزارهای وردپرس است که می توانید برای گروه بندی کردن پست های خود براساس جزئیات مشابه آنها استفاده کنید.

 

معمولاً برچسب ها در زیر یک پست یا در نوار کناری قرار دارند. هنگامی که یک بازدید کننده بر روی یک برچسب خاص کلیک می کند ، وردپرس یک صفحه بایگانی (صفحه برچسب) باز می کند که تمام پست ها و انواع پست های سفارشی را که دارای برچسب های مشابه هستند ، فهرست می کند.

 

برچسب ها نقش حیاتی در سازماندهی محتوای شما دارند. آنها تأثیر مستقیم بر تجربه کاربر و سئو سایت شما دارند.

دسته های وردپرس در مقابل برچسب های وردپرس

از نظر فنی ، هر دو مورد یعنی هم دسته و هم برچسب ها یک نوع طبقه بندی در وردپرس هستند. به زبان ساده ، آنها پست های شما را طبقه بندی می کنند.

 

با این حال ، ما از برچسب ها و دسته ها به روش متفاوتی استفاده می کنیم. در اینجا تفاوت های اصلی را اعلام می کنیم:

    1. میزان گستردگی و پوشش دهی

      تمایز اصلی بین دسته ها و برچسب ها ، اندازه ی پوششی است که روی موضوعات دارند. دسته ها موضوعات کلی پست های شما را دسته بندی می کنند در حالی که برچسب ها جزئیات خاصی از محتوای شما را توصیف می کنند.

       

      برای اینکه روشن شود ، بگذارید بگوییم شما یک وبلاگ غذا دارید. دسته بندی های شما ممکن است دستور العمل ها ، نکات و اخبار غذایی باشد.

      1. میزان گستردگی و پوشش دهی

        اگر مقاله ای با عنوان “خوشمزه ترین دستور العمل قورمه سبزی” دارید ، این مقاله در گروه دستورات غذایی قرار می گیرد. و می توانید از قورمه سبزی ، نهار ، خورشت و … به عنوان برچسب استفاده کنید.

      استفاده از قورمه سبزی برای دسته بندی اصلا مناسب نیست مگر اینکه بخواهید مطالب زیادی در مورد قورمه سبزی تولید کنید که در این دسته بندی قرار بگیرند.

       

       

    2. الزامی در مقابل اختیاری

      تفاوت دیگر این دو طبقه بندی در میزان اجباری بودن آنهاست. دسته ها ضروری هستند در حالی که برچسب ها اختیاری هستند.

      اگر هیچ دسته ای را به پستی اختصاص ندهید ، وردپرس به طور خودکار آن را در دسته پیش فرض دسته بندی نشده قرار می دهد.

      نکته :

      سبک دسته های پیش فرض می تواند در مسیر Settings -> Writing در پیشخوان تغییر داده شود.

       

    3.  رابطه والدین و کودک در مقابل موجودیت مستقل

دسته ها و برچسب ها رابطه سلسله مراتبی متفاوتی دارند. دسته ها سلسله مراتبی هستند. این بدان معناست که شما می توانید دسته های کودک یا زیرمجموعه برای والدین قرار دهید.

به عنوان مثال: در گروه دستور العمل ها ، می توانید زیر مجموعه های بیشتری مانند اشتها آور ، غذای اصلی ، دسرها و برنامه غذایی رژیمی را اضافه کنید.

تحت برنامه رژیم غذایی رژیم ، شما می توانید زیر مجموعه های دیگری مانند غذای کم کربوهیدرات ، غذای کم قند و غذای کم چرب را داشته باشید.

برچسب ها بر خلاف دسته ها ، رابطه والدین و فرزندی ندارند. هر برچسبی که اضافه می کنید یک مورد مستقل است که هیچ ترازی ندارد

علاوه بر سه تفاوت فوق ، دسته ها و برچسب ها نیز پیوند یکتای متفاوتی دارند. برای دیدن تفاوت آنها باید از یک ساختار پیوند ثابت استفاده کنید. پس از فعال شدن ساختار پیوند ثابت ، پیشوند پایه شما به صورت زیر خواهد بود:

http://examplewebsite.com/category/recipes/

یا 

http://examplewebsite.com/tags/recipes/

اگرچه این دو طبقه بندی در کاربردهای عملی متفاوت هستند ، شما می توانید از هر دوی آنها در پست های خود استفاده کنید. یک پست ممکن است دارای یک یا دو دسته و برچسب های متعدد باشد.

نحوه افزودن برچسب ها در وردپرس

 

افزودن برچسب به پست شما بسیار آسان است. با این حال ، به یاد داشته باشید که فقط پست ها می توانند دارای برچسب باشند.

 

دو روش برای افزودن برچسب در وردپرس وجود دارد. ابتدا می توانید برچسب ها را برای ارسال های وبلاگ جدید اضافه کنید. برای انجام این کار ، مراحل زیر را دنبال کنید.

 

از داشبورد سرپرست خود ، به پست ها -> افزودن جدید بروید

Posts -> Add New

در سمت راست ویرایشگر بصری خود ، جعبه برچسب ها را پیدا کنید.

برچسب هایی را که می خواهید اضافه کنید وارد کنید. هر برچسب متفاوت باید با کاما از هم جدا شود.

افزودن برچسب

 

 

در مرحله دوم ، شما می توانید برچسب ها را برای پست های موجود اضافه کنید که این کار به شما کمک می کند تا SEO خود را افزایش دهید زیرا می توانید یک برچسب برای برچسب های خود اضافه کنید.

 

از داشبورد سرپرستی خود ، به بخش Posts -> Tags بروید

برچسب جدیدی در فرم نام اضافه کنید

Slug برچسب خود را اضافه کنید

Add-WordPress-Tags

برچسب های وردپرس و سئو

برچسب های وردپرس برای سئو سایت شما نیز قابل توجه هستند. وقتی این کار را به درستی انجام دهید باعث افزایش رتبه سئو شما می شود.

 

اما باید توجه داشته باشید که برچسب ها می توانند برای SEO شما مضر هم باشند.

برخی از اشکالات در استفاده ی نادرست از برچسب ها به سایت شما آسیب می رساند.

 

اول ، گاهی اوقات افراد نام مشابهی را برای یک دسته و برچسب ایجاد می کنند. با این کار دو صفحه دسته و برچسب یکسان ایجاد می شود.

اگر “Recipes” هم به عنوان برچسب و هم به عنوان دسته داشته باشید ، موتورهای جستجو ممکن است گیج شوند که کدام یک باید رتبه اول را بدست آورد.

علاوه بر این ، صفحات برچسب به تنهایی محتوای منحصر به فردی ندارند. آنها فقط دارای گزیده های پست ها هستند در حالی که محتوای منحصر به فرد در صفحات پست جداگانه نوشته شده است. به همین دلیل موتورهای جستجو ترجیح می دهند از طریق صفحات مختلف برچسب ، صفحات مختلف پست را جستجو کنند.

 

بخاطر داشته باشید که وردپرس پس از تنظیم برچسب جدید ، به طور خودکار صفحه برچسب ایجاد می کند.

منبع

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *