CMS Platform های محبوب

CMS Platform های محبوب

بهترین و محبوب ترین CMS Platform ها کدامند؟
نمی دانید از چه CMS برای ساخت وب سایت خود استفاده کنید؟
یک پلتفرم CMS (سیستم مدیریت محتوا) به شما امکان می دهد به راحتی بدون داشتن دانش برنامه نویسی برای ایجاد یک وب سایت اقدام کنید.
در این مقاله ما توضیح می دهیم که چرا انتخاب یک CMS  مناسب برای وبسایتتان بسیار مهم است و همچنین CMS های محبوب و معروف جهان را با هم مقایسه خواهیم کرد

CMS Platform چیست؟

یک پلتفرم CMS (پلتفرم سیستم مدیریت محتوا) یک نرم افزار است که به شما امکان می دهد به راحتی محتوا را مدیریت کنید و یک وب سایت ایجاد کنید.

به طور معمول ، صفحات وب به زبان های برنامه نویسی مانند HTML ، JavaScript و CSS نوشته می شوند. اگر می خواهید یک وب سایت بدون  CMS بسازید ، لازم است این زبان ها را یاد بگیرید و کد زیادی بنویسید.
CMS این مشکل را حل کرده و به شما اجازه می دهد بدون دانشتن زبان برنامه نویسی و یادگیری آن وبسایت خود را داشته باشید

تنها در مواردی که شما قصد توسعه و گسترش CMS و شخصی سازی آن هستید نیاز دارید که به دنبال برنامه نویس باشید.

چطور بهترین CMS را برای وبسایت خود انتخاب کنید؟

CMS

CMSهای متفاوتی وجود دارند که قبل از انتخاب آن باید خوب در مورد آن تحقیق کنید و موارد زیر را در نظر بگیرید:

راحتی در استفاده از CMS

شما یک CMS می خواهید که ایجاد و ویرایش محتوا را برای شما آسان می کند. یعنی بتوانید به راحتی با کشیدن و رها کردن عناصر مختلف صفحه ی موردنظرتان را ایجاد کنید
همچنین باید سریع و واضح باشد که شما بتوانید بعد از انتشار مطلب ، محتوای سایت خود را تغییر دهید.

گزینه های طراحی

CMS شما باید قالبهای طراحی شده زیادی را داشته باشد.قالب های آماده این امکان را به شما می دهد تا به راحتی آن طرح ها را مطابق با نیازهای خود و با توجه به نوع کسب و کارتان تنظیم کنید.

قابلیت انتقال داده

یک  CMS خوب باید ابزاری داشته باشد تا بتوانید داده های خود را به راحتی به جای دیگری انتقال دهید.

به عنوان مثال ، ممکن است بعداً تصمیم بگیرید که یک پلتفرم یا یک شرکت میزبان متفاوت را انتخاب کنید. قابلیت انتقال داده باعث می شود به راحتی این کار را انجام دهید

برنامه های افزودنی و افزونه‌ها

همه وب سایت ها یکسان نیستند. به همین دلیل غیرممکن است که همه ی CMS تمام ویژگی های موردنیاز وب سایت ها را داشته باشند

برنامه های افزودنی و افزونه ها این مشکل را برطرف می کنند. افزونه ها نرم افزارهای جداگانه ای هستند که شما می توانید بر روی CMS خود نصب کنید تا ویژگی های آن را گسترش داده و در صورت لزوم موارد جدیدی را اضافه کنید.

گزینه های راهنما و پشتیبانی

اگرچه CMS ها ساخت وب سایت را تا حد زیادی ساده تر می کنند ، اما هنوز هم ممکن است سؤالاتی داشته باشیدبنابراین نیاز دارید که افرادی باشند که آشنایی کامل با cms داشته باشند و به سوالات شما پاسخ دهند

برخی از ارائه دهندگان CMS تعداد معدودی از سؤالات متداول و یک تیم پشتیبانی دارند که پاسخگوی سوالات و مشکلات هستند. همچنین می توانند یک انجمن بزرگ پشتیبان داشته باشند که در هر ساعت از شبانه روز به شما کمک کنند.

قیمت آن چند است؟

برخی از CMS ها کاملاً رایگان هستند. برخی دیگر هزینه ماهانه دارند. حتی برای CMS های رایگان ، اغلب باید هزینه های افزونه ها ، قالب ها و یا خدمات میزبانی وب را پرداخت کنید.
قبل از انتخاب CMS خود ، سعی کنید تا حد امکان در مورد قیمت ها اطلاعات کسب کنید

با توجه به این موارد ، بیایید به بهترین CMS ها نگاهی بیندازیم.

WordPress.org

wordpress.com

WordPress.org انتخاب شماره یک ما برای بهترین سیستم عامل CMS است. این محبوب ترین نرم افزار CMS در جهان است و حدود 35٪ از کل وب سایت های اینترنتی را در اختیار دارد.
 WordPress.org را با WordPress.com اشتباه نگیرید.
WordPress.org یک سی ام اس  Open source است که در ابتدا برای وبلاگ نویسی طراحی شده است ، اما اکنون توسط همه وب سایت ها و فروشگاه های آنلاین استفاده می شود اما WordPress.com یک بستر میزبانی وبلاگ است.

توجه: وقتی در مورد وردپرس صحبت می کنیم ، منظور ما WordPress.org است.

هرجایی که منظور ما WordPress.com  بود حتما مشخص می کنیم.

شما باید یک میزبانی وب مناسب برای وبسایت خود پیدا کنید و سپس اقدام به نصب وردپرس کنید

مزایای وردپرس:

با وردپرس شما آزادی ساخت هر نوع وب سایت (فروشگاه آنلاین ، سایت حراجی ، سایت عضویت و غیره) را دارید

به هیچ مهارت فنی و دانش برنامه نویسی احتیاج ندارید. ویرایشگر بلوک وردپرس امکان ایجاد صفحات عالی و جذاب در سایت شما را فراهم کرده است

شما آزادی کاملی دارید که از طریق وب سایت خود به هر روشی که می خواهید بصورت آنلاین درآمد کسب کنید.

هزاران قالب و افزونه وردپرس وجود دارد ، هم به صورت رایگان و هم به صورت پولی.
این گزینه ها به شما امکان می دهد موارداضافی مفیدی را به سایت خود اضافه کنید ، مانند فرم های تماس ، گالری عکس و موارد دیگر.

وردپرس برای بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) واقعاً مناسب طراحی شده است. ایجاد نشانی اینترنتی ، دسته ها و برچسبهای مناسب برای SEO در وردپرس بسیار آسان است. همچنین می توانید تعداد زیادی افزونه SEO را انتخاب کنید تا به شما در بهینه سازی  Seoکمک کند.

گروه های پشتیبانی خیلی بزرگی برای وردپرس وجود دارد ، زیرا این یک سیستم مدیریت محتوا منبع باز یا Open source است.

وردپرس قابلیت توسعه پذیری زیادی دارد که همین امر آن را به یک CMS ایده آل برای مبتدیان و توسعه دهندگان تبدیل می کند.

وردپرس به شما این امکان را می دهد تا کلیه مطالب خود را با فرمت XML آپلود کنید ، در صورت انتخاب چنین کاری ، امکان انتقال به سیستم های دیگر آسانتر انجام می شود

معایب:

ابتدا می بایست هاست و دامنه تهیه کرده و تنظیمات آن را انجام دهید و مسئولیت مدیریت مواردی مانند امنیت و تهیه نسخه پشتیبان را نیز خواهید داشت.

هزینه:

خود وردپرس هیچ هزینه ای ندارد. با این وجود شما به یک نام دامنه و یک میزبانی هاست نیاز دارید که وردپرس را اجرا کنید و می بایست هزینه های آن ها را پرداخت کنید

Joomla

joomla.org

جوملا یکی دیگر از CMS های رایگان Open source است که دارای قالبها و افزونه های مختلف است. استفاده از آن رایگان است اما به میزبانی و نام دامنه نیاز خواهید داشتکه می بایست خریداری شود
جوملا نخستین بار در سال 2005 منتشر شد ، مانند WordPress ، سالهست که خدمات می دهد. جوملا مملو از ویژگی های مختلف است و شما می توانید با چند کلیک آن را نصب کنید

مزایای cms:

جوملا بسیار انعطاف پذیر بوده و گزینه های زیادی  برای ساخت وبسایت به شما می دهد. اگر می خواهید سایتی پیچیده یا غیرمستقیم بسازید ، انتخاب خوبی است.

اگرچه جوملا برای توسعه دهندگان بسیار مفید است اما حتی اگر نمی خواهید یک خط کد بنویسید می توانید از جوملا استفاده کنید. ویرایش محتوای سایت شما در جوملا بسیار آسان است.

مانند وردپرس ، جوملا Open source است و در صورتی که در مواردی سوالی داشته باشید و دچار مشکل شوید ، پشتیبانی خوبی از انجمن  های جوملا  دریافت خواهید کرد

شما می توانید از جوملا برای راه اندازی فروشگاه تجارت الکترونیکی استفاده کنید زیرا برنامه های افزودنی برای این کار وجود دارد.

معایب:

حتی طرفداران جوملا نیز اعتراف می کنند که جوملا می تواند بسیار پیچیده باشد. بسته به آنچه می خواهید با آن انجام دهید ، ممکن است نیاز به استخدام یک برنامه نویس برای کمک داشته باشید.

گزینه های خیلی زیادی برای برنامه های افزودنی در جوملا وجود ندارد. اگر به سی ام اسی مانند WordPress عادت کرده اید ، که دارای هزاران قالب و افزونه است ممکن است از جوملا ناامید شوید.

در صورت نصب تعداد زیادی از افزونه ها و ماژول های مختلف ، می تواند برخی مشکلات برای سایت شما ایجاد کند.

هزینه:

خود جوملا رایگان است ، اگرچه باید هزینه نام دامنه و میزبانی وب را بپردازید

برای افزودن قابلیت های بیشتر به وب سایت خود ، ممکن است مجبور باشید هزینه ای برای برخی از برنامه های افزودنی پرداخت کنید. حتی ممکن است بسته به آنچه که می خواهید ایجاد کنید ، هزینه ای برای آن به یک توسعه دهنده وب بپردازید

Drupal

cms drupal.org

 

دروپال یکی دیگر از CMS های منبع باز است. CMS ای که در پشت برخی از وب سایتهای بزرگ و تعداد زیادی از سایت های دانشگاه قرار دارد.
دروپال گزینه خوبی برای توسعه دهندگان یا افرادی است که قادر به استخدام یک توسعه دهنده هستند. اگر قصد ساخت سایتی بسیار سفارشی دارید که نیاز به داده های زیادی را داشته باشد Drupal گزینه ی خوبی است.

مزایا:

افزودن مطالب در دروپال آسان است و گزینه های زیادی را ارائه می دهند. ماژول های مختلف زیادی وجود دارد که می توانید به سایت خود اضافه کنید (مانند افزونه های وردپرس).
پشتیبانی از طریق انجمن مشابه سایر CMS های معروف مانند جوملا و وردپرس است
مدیریت کاربر آسان است ، با یک سیستم داخلی که می توانید نقش های جدیدی را ایجاد کرده و مجوزهای آنها را مشخص کنید.

معایب cms دروپال:

 با استفاده از دروپال می توانید ظاهر سایت خود را تغییر دهید یا موارد جدیدی اضافه کنید.اما قطعاً به اندازه WordPress دوستانه و مناسب برای تازه کاران نیست.
اکثر وب سایت های دروپال شخصی سازی شده توسط یک توسعه دهنده هستند که می تواند بسیار گران باشد.

Magento

magento.com cms

 Magento یک پلت فرم تجارت الکترونیکی قدرتمند Open source از شرکت بزرگ نرم افزاری Adobe است. نسخه رایگان آن وجود دارد که می توانید آن را در هاست خود نصب کنید ، به نام Magento Open Source.

مزایا:

Magento بسیار انعطاف پذیر است ، تعداد زیادی امستنشن دارد که می توانید برای اضافه کردن ویژگی های اضافی از آنها استفاده کنید.

با Magento می توانید محصولات و مشتریان زیادی را اداره کنید. این اجازه می دهد تا تجارت شما به راحتی رشد کند ، بدون اینکه سایت شما کند شود.

برخی از برند های واقعا بزرگ با استفاده از Magento ایجاد شده اند از جمله نایک ، فورد و کوکا کولا
می توانید دروازه پرداخت های مختلف را به Magento وصل کنید. همچنین دارای گزینه های خاصی مانند PayPal ، وجه نقد در تحویل و انتقال بانکی است که از قبل ساخته شده است.

معایب:

پیدا کردن توسعه دهندگان خوب برای پروژه های Magento می تواند مشکل باشد و استخدام آنها بسیار گران است.
پشتیبانی آن می تواند راضی کننده نباشد ، به ویژه اگر از منبع آزاد Magento استفاده می کنید و برای کمک به انجمن های آنلاین تکیه می کنید.

PrestaShop

prestashop.com cms

 PrestaShop یک  CMS  منبع باز تجارت الکترونیکی است که می توانید آن را در هر میزبانی وبی نصب کنید

مزایا:

یک انجمن بزرگ PrestaShop وجود دارد که در آن نکات و آموزشهای مختلف به اشتراک گذاشته می شود.
با رشد کسب و کار خود مجبور به پرداخت هزینه اضافی نخواهید شد
تعداد زیادی ماژول PrestaShop وجود دارد ، بنابراین می توانید به راحتی ویژگی های جدیدی به سایت اضافه کنید.
شروع به کار با PrestaShop هزینه زیادی ندارد

معایب:

تعداد زیادی قالب از PrestaShop موجود است ، اما بسیاری از اینها خیلی خوب نیستند. شاید لازم باشد مدت زیادی را در جستجوی آنها بگذرانید تا چیزی را پیدا کنید که برای فروشگاه آنلاین شما مناسب باشد

هزینه :

PrestaShop رایگان است ، اگرچه باید هزینه میزبانی وب و نام دامنه خود را بپردازیدو همچنین هزینه افزونه و قالب را باید پرداخت کنید

بهترین CMS کدام است؟

ما معتقدیم WordPress.org بهترین پلتفرم CMS و سازنده وب سایت در جهان است. بیش از 35٪ از کل وب سایتهای اینترنتی از طریق WordPress پشتیبانی می شوند و دلیل خوبی برای این است که آن را بهترین اعلام کنیم

وردپرس هر آنچه را که می خواهید در یک پلت فرم کامل CMS در اختیار شما قرار می دهد. شروع کاربا وردپرس آسان است و بسیاری از شرکتهای میزبان وب وردپرس یک پروسه نصب با یک 1 کلیک را ارائه می دهند

در وردپرس می توانید یک فروشگاه تجارت الکترونیک ، یک فروم آنلاین ، یک سیستم مدیریت محتوا (سیستم مدیریت یادگیری) ، یک سایت عضویت ، یک سایت حراجی ، یک بازار و تقریباً هر چیز دیگری را که می توانید به آن فکر کنید راه اندازی کنید.

محدودیتی در مورد آنچه می توانید با وردپرس انجام دهید وجود ندارد ، و اگر متوجه شدید که به محض رشد سایت شما به فضای بیشتری احتیاج دارید ، می توانید به راحتی هاست میزبانی خود را ارتقا دهید

سوالات متداول در مورد CMS :

کدام سیستم عامل CMS برای تجارت الکترونیک بهترین است؟

بهترین پلتفرم  CMS تجارت الکترونیکی وردپرس به همراه WooCommerce است. در حالی که سایر  cmsهای تجارت الکترونیک نیز خوب هستند اما ما فکر می کنیم WooCommerce بهترین مورد برای بسیاری از دارندگان فروشگاه های آنلاین است.

وردپرس ساختن یک وب سایت کوچک تجاری را بسیار آسان می کند. طیف گسترده ای از قالب ها را وجود دارد که شما را قادر می سازد ابزارهای زیادی برای رشد و پیشرفت در تجارت خود استفاده کنید.

آیا می توانم از یک CMS بدون نام دامنه یا هاست استفاده کنم؟

همه وب سایت ها به هاست و دامنه احتیاج دارند.

امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تا در مورد بهترین CMS اطلاعات بیشتری کسب کرده باشید. همچنین ممکن است بخواهید برای شروع کار با وردپرس به راهنمای گام به گام ما برای ایجاد یک وب سایت با نصب وردپرس نگاهی بیندازید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *