Best-SEO-Friendly-WordPress-Theme

انتخاب بهترین قالب وردپرس برای SEO

در این مقاله می آموزید که چرا قالب های وردپرس مناسب SEO برای رتبه بندی جستجو مهم هستند ، و با نحوه انتخاب بهترین قالب وردپرس برای SEO آشنا می شوید.

 

قالب وردپرس زیبا و مناسب ویترین برند شما است و به ارائه یک تجربه کاربری خوب کمک می کند. اما مردم اغلب جنبه بهینه سازی موتور جستجو یا سئو(SEO) آن را فراموش می کنند.

 

قالب وردپرسی که مناسب SEO نیست (یا بدتر ، قالبی که کند است) می تواند مانعی واقعی در نبرد رقابتی برای قرار گرفتن در صفحات بالای نتایج موتورهای جستجو (SERPs) باشد.

 

از آنجایی که رتبه های بالاتر می تواند ترافیک ، و در نتیجه درآمد بیشتری را به ارمغان بیاورد – انتخاب یک قالب مناسب برای سئو یکی از مواردی است که شما حتما باید به آن توجه داشته باشید.

 

در این مقاله ، خواهید آموخت که قالب SEO-friendly چیست ، هنگام انتخاب یک قالب چه مواردی را باید در نظر بگیرید و کدام قالب وردپرس برای SEO بهتر است.

اصول یک قالب وردپرس مناسب برای رتبه بالا در جستجو

یک قالب وردپرس با در نظر گرفتن موضوع بهینه سازی موتورهای جستجو به وب سایت ها کمک می کند تا رتبه های بهتری در SERP ها کسب کنند.

 

قالب های بهینه سازی شده وردپرس برای بالا بردن SEO و ارائه تجربه کاربری عالی ساخته شده اند.

 

هزاران قالب برای کاربران وردپرس جهت انتخاب وجود دارد. اکثر این قالب ها وب سایت وردپرس شما را بسیار جذاب می کند ، اما یک نیم نگاه به زیر این پوشش می تواند داستان متفاوتی را نشان دهد.

 

کد نویسی ضعیف ، سرعت بارگذاری پایین و عدم پشتیبانی افزونه می تواند در زیر این نمای زیبا پنهان شود. همه این اشکالات بر رتبه بندی موتورهای جستجو تأثیر به شدت منفی می گذارد.

 

هنگامی که مشکلات مهم فنی در سئو داشته باشید ، گوگل به وب سایت شما به عنوان یک صفحه معتبر اعتماد نخواهد کرد و احتمالاً برای رسیدن به صفحه اول مشکل خواهید داشت.

 

بهترین قالب های وردپرس برای سئو هم خیره کننده و جذاب هستند و هم با در نظر گرفتن آخرین تکنیک های SEO بهینه شده اند. بهترین قالب های وردپرس این ویژگی ها را خواهند داشت:

  • طراحی رسپانسیو
  • کدهای واضح و تمیز
  • سرعت بارگذاری سریع

همچنین به شما این امکان را می دهند تا وب سایت وردپرس خود را بدون زحمت بهینه کنید.

نحوه انتخاب بهترین قالب وردپرس برای سئو

خب ، چگونه می توانید یک قالب وردپرس سازگار با SEO را انتخاب کنید؟

شما باید:

1. یک قالب رسپانسیو انتخاب کنید

خوبه که بدونید دستگاه های تلفن همراه (به استثنای تبلت ها) بیش از 54 درصد از بازدید صفحات وب را در سراسر جهان به خود اختصاص داده اند.

 

اکثر کاربران تلفن های هوشمند دائما وب سایت ها ، محصولات و محتوای مرتبط را در گوشی خود جستجو می کنند. به هر حال ، وقتی کسی درباره یک موضوع یا محصول جالب چیزی می شنود ، معمولاً منتظر نمی ماند تا در خانه باشد و  آن را از سیستم کامپیوتر خود جستجو کند.

 

قالب های وردپرس سازگار با SEO دارای طرح بندی رسپانسیو هستند. یک وب سایت رسپانسیو وردپرس به راحتی با اندازه های مختلف صفحه در دستگاه های مختلف تنظیم و هماهنگ می شود.

 

ترجیح گوگل وب سایت های سازگار با تلفن همراه می باشد و در این مورد ابزاری را ارائه می دهد که می توانید امتیاز وب سایت خود را در آن بررسی کنید.

قالب وردپرس مناسب برای سئو

2. قالبی را انتخاب کنید که از بیشتر افزونه ها پشتیبانی کند

افزونه های وردپرس با استفاده از ویژگی های اضافی برای کاربران و صاحبان وب سایت ، به بازکردن پتانسیل واقعی وب سایت شما کمک می کند.

 

WooCommerce ، Jetpack ، Akismet و Google Analytics افزونه های محبوب هستند.

 

قالب وردپرسی که انتخاب می کنید باید از افزونه های محبوب روز ، به ویژه مواردی که به طور مرتب در وردپرس و سایتتان استفاده می کنید ، پشتیبانی کند.

 

مثلا W3 Super Cache یک نمونه افزونه ای است که سرعت صفحه بهینه را حفظ می کند.

3. انتخاب قالب با کد تمیز

همانطور که می دانید وب سایت شما از تعداد زیادی خط کد تشکیل شده است. اگر این کدها ضعیف نوشته شده باشند ، می تواند بر امنیت ، سرعت و منابع وب سایت شما تأثیر منفی بگذارد.

 

همین امر در مورد تم های وردپرس نیز صدق می کند.

 

بهترین تم های وردپرس برای سئو دارای کد تمیز هستند که آنها را امن تر و قابل اعتمادتر می کند و داون تایم کمتری دارند.

 

کد تمیز و سئو دست به دست هم می دهند. به این دلیل که آن دسته تم های وردپرس که کدهای تمیزی دارند سرعت بارگذاری صفحه و رتبه بندی سئو را افزایش می دهند.

 

به عنوان مثال ، یک قالب بهینه شده با کد تمیز ، سرعت به روز رسانی عناصر اصلی سئو مانند تگ های متا ، عنوان و تگ های هدر را افزایش می دهد. این مورد به موتورهای جستجو کمک می کند تا:

  • این برچسب ها را سریع بیابند.
  • وب سایت شما را به راحتی جستجو کنند.

برای تجزیه و تحلیل قالب انتخابی وردپرس و اطمینان از اینکه دارای کد تمیزی که مطابق با معیارهای استاندارد کدگذاری وردپرس هست یا خیر ، می توانید از افزونه ای به نام Theme Check استفاده کنید.

 

تنها کاری که باید انجام دهید این است:

  • نصب قالب دلخواه خود بر روی وردپرس
  • نصب و فعال سازی افزونه Theme Check
  • رفتن به قسمت Appearance و انتخاب Theme Check از لیست
  • کلیک بر روی قالب انتخابی از منوی کشویی
  • کلیک بر روی گزینه !Check it

Theme Sniffer یکی دیگر از ابزارهایی بود که برای ارزیابی قالب ها طراحی شده بود.اما این افزونه دیگر کاربردی نیست.

 

بخوانید:قالب نال شده یا اورجینال ؟

 

توجه داشته باشید که تم های رایگان وردپرس کدهای تمیز و قابل اعتمادی ندارند و ممکن است تهدیدهای امنیتی ایجاد کنند ، به خصوص اگر توسعه دهنده آن کد را از منبع آنلاین کپی کرده و تغییر دهد.

4. انتخاب قالبی که روی چندین مرورگر مختلف کار می کند

Google Chrome ، Mozilla Firefox ، Safari و Opera مرورگرهای رایج دسکتاپ و تلفن همراه هستند ، اما چندین مرورگر دیگر نیز وجود دارند. نیازی نیست که همه آنها را مد نظر قرار دهید ، اما قالب انتخابی شما باید در رایج ترین مرورگرها کار کند.

 

یک قالب وردپرس سازگار با SEO برای همه مرورگرهای محبوب و رایج روز مناسب است ، و خواندن و اشتراک گذاری مطالب شما را صرف نظر از انتخاب نوع مرورگر برای کاربرانتان راحت می کند.

 

علاوه بر پشتیبانی از مرورگرهای مختلف ، سازگاری نسخه را نیز بررسی کنید. همه از آخرین نسخه مرورگر استفاده نمی کنند.چون معمولا اغلب به روزرسانی ها بر اساس دستگاه یا سیستم عاملی که استفاده می شود به تأخیر می افتد.

 

در حالت ایده آل ، وب سایت شما باید به طور یکپارچه در پنج نسخه آخر مرورگرهای محبوب Windows ، iOS ، Android و Linux کار کند.

 

برای بررسی سازگاری مرورگر هم می توانید از ابزارهایی مانند PowerMapper استفاده کنید.

5. انتخاب قالبی با افزونه صفحه ساز

افزونه صفحه ساز یک پلاگین وردپرس است که طرح بندی وب سایت را از طریق ویژگی drag-and-drop آسان تر می کند. می توانید به سرعت از بین گزینه ها طرح های از پیش آماده شده را انتخاب کرده و عناصر را بکشید و رها کنید تا آنها را در جایی که می خواهید قرار دهید.

 

صفحه سازها یک گزینه عالی برای ایجاد آسان وب سایت هستند و اکثر تم های برتر وردپرس آنها را ارائه می دهند. اگر شما یک آژانس بازاریابی دیجیتال هستید که با چندین مشتری کار می کنید ، می توانید از صفحه سازها برای راه اندازی سریع چند وب سایت استفاده کنید.

 

بخوانید:بهترین صفحه سازهای وردپرس

 

اما البته صفحه سازها چند مشکل دارند.

 

صفحه سازها کدهای زیادی تولید می کنند و همانطور که قبلاً نیز گفته شد ، وب سایت هایی که سنگین باشند کند هستند. این مورد برای SEO مضر است.

 

مهمتر از آن ، هنگامی که یک وب سایت با استفاده از صفحه ساز ایجاد می کنید و سپس تم ها را تغییر می دهید ، طرح  و در نتیجه ، محتوای موجود در آن  نیاز به مقداری ویرایش دارد. در این صورت سئو فنی و داخلی سایت ممکن است تحت تأثیر قرار بگیرد ، پس در هنگام بازسازی حتماً به سئو توجه داشته باشید.

 

پس قالبی را انتخاب کنید که دارای افزونه محبوب صفحه ساز داخلی باشد. یا اینکه یک افزونه صفحه ساز جداگانه نصب کنید که در اکثر تم ها کار کند.

6. انتخاب قالبی که به سرعت بارگذاری شود

اگر به دنبال بهترین قالب وردپرس برای SEO هستید باید حتما به سرعت بارگذاری آن نیز توجه داشته باشید.معمولا محدوده توجه و حوصله کاربران بسیار کوتاه است. بنابراین اگر بارگیری وب سایت بیش از چند ثانیه طول بکشد ، بسیاری از آن ها سایت را ترک می کنند. همانطور که می دانید سرعت صفحه برای سئو بسیار مهم است.

 

طبق آمار, بهبود سرعت صفحه نتایج فوق العاده ای را نشان داده است. مطالعه  Deloitte Digital and Google نشان می دهد که کاهش زمان بارگذاری 0.1 ثانیه منجر به افزایش 8 درصدی تبدیل در وب سایت های تجارت الکترونیک می شود.

 

این درسته که اگر دنبال قالبی با قیمت مناسب و لیستی از ویژگی های هیجان انگیز ، مانند ابزارک های سفارشی یا انواع فونت های گوگل باشید خیلی وسوسه انگیز است. اما اگر در واقع از این ویژگیهای اضافی استفاده نمی کنید ، پاکشان کنید چون فقط سرعت وب سایت شما را کند می کنند.

 

شما باید یک قالب وردپرس سریع ، سبک و قابل تنظیم را تنها با ویژگی های مورد نیاز خود انتخاب کنید. متناوبا ، می توانید تم های بهینه شده با SEO را انتخاب کنید که به شما امکان می دهد عملکردهایی را که استفاده نمی کنید در آن غیرفعال کنید.

 

همچنین می توانید از کنسول جستجوی گوگل برای اطلاع از سرعت وب سایت خود استفاده کنید و ببینید آیا پس از نصب قالب ، سرعت آن کند شده است یا خیر.

7. انتخاب قالبی که به طور مرتب به روز می شود

به روز رسانی منظم قالب برای امنیت آن و رفع باگ های موجود بسیار مهم است. قالب وردپرسی که سالی یک بار به روز شود ، به درد کار ما نمی خورد.

 

توسعه دهندگان از آخرین به روزرسانی های امنیتی استفاده می کنند ، اشکالات و باگ ها را برطرف می کنند ، مشکلات سازگاری با آخرین مرورگرها و افزونه ها را برطرف می کنند و کدهای قدیمی را پاک می کنند.

 

استفاده از یک قالب قدیمی به سئو سایت شما ضربه می زند. اگر قالب با آخرین نسخه گوگل کروم سازگار نباشد ، بارگیری به درستی انجام نمی شود. اینطوری ترافیک احتمالی ایجاد شده توسط کاربران کروم را از دست خواهید داد و به رقبای خود فرصت می دهید تا از شما پیشی بگیرند.

 

همینطور ممکن است قالب های قدیمی در دستگاه ها و مرورگرهای جدیدتر قابلیت محدودی داشته باشند.

8. انتخاب یک قالب با رتبه بندی خوب

ساده ترین راه برای شناسایی بهترین قالب های وردپرس برای سئو ، بررسی نظرات و رتبه بندی کاربران است. فقط نظرات و توصیفات را در وب سایت رسمی آن قالب بررسی نکنید.بهتر است که رتبه بندی ها و نظرها را در وب سایت های شخص ثالث و رسانه های اجتماعی نیز بررسی کنید.

 

بخوانید:تفاوت بین قالب های HTML و قالب های وردپرس

 

ممکن است نظرات کاربران متمرکز بر موضوع سئو نباشد ، اما اغلب مواردی مانند “سرعت کند بارگذاری” یا “سازگار نبودن با تلفن همراه” را لیست می کنند. اینها را با چک لیست سئو خود مقایسه کنید تا بفهمید آن قالب چقدر برای شما قابل استفاده و کاربردی است.

 

حتما مشکلات رایج کاربران را با مسائلی که می توانند به طور کلی بر وب سایت شما تأثیر بگذارند مقایسه کنید و از این گونه قالب ها اجتناب کنید.

 

حتی اگر تعداد کمی از نظرات , شکایات مربوط به سرعت در دریایی از نظرات مثبت و خوب است ، شما باید از این قالب های ضعیف اجتناب کنید.

بهترین قالب وردپرس برای سئو

  • Divi
  • Astra
  • Kadence
  • Hello by Elementor
  • GeneratePress

اگر به دنبال بهترین قالب وردپرس برای SEO هستید ، این موارد هستند.

 

امیدوارم این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید به راحتی و با اگاهی انتخاب بهترین قالب وردپرس برای SEO سایت خود را انجام دهید.

سربلند و پیروز باشید

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *