دلایل تغییر هاست

دلایل تغییر هاست (1)

یکی از سوالاتی که اکثر صاحبین وب سایت ها می پرسند این است که آیا تغییر هاست لازم است؟ چگونه بفهمیم زمان مهاجرت سایت فرا رسیده است ؟

وقتی نوبت به راه اندازی وب سایت می رسد ، میزبانی وب یکی از مهم ترین و در عین حال گیج کننده ترین جنبه ها است. با وجود ده ها شرکت هاستینگ ، نمی توان به راحتی تشخیص داد که کدام یک بهترین خدمات را به شما ارائه می دهد.

 

خوشبختانه چندین نشانه وجود دارد که زمان انتقال و تغییر هاست به میزبان جدید را مشخص می کند. اگرچه پرداختن به آنها چندان خوشایند نیست ، اما این مسائل ممکن است شما را به میزبانی هاستی با خدمات بهتری هدایت کند که می تواند به شما در افزایش موفقیت سایت کمک کند.

 

در این پست ، ما در مورد این علائم و نحوه تشخیص آنها بحث خواهیم کرد.

 

چگونه بفهمیم زمان انتقال و تغییر هاست فرا رسیده است (6 نشانه ی واضح)

ممکن است مدتی باشد که در وب سایت خود دچار مشکل شده اید بدون اینکه واقعا دلیل آن را بدانید. در برخی موارد ، ممکن است ارائه دهنده میزبانی وب شما برای وب سایت شما مناسب نباشد. این شش نشانه به شما اطلاع می دهد که زمان تغییر میزبان وب فرا رسیده است.

 

  1. سایت شما بیش از حد معمول دچار قطعی می شود

هر زمان که وب سایت شما برای کاربران در دسترس نباشد ، آن را “قطع و یا down” می دانند. حتی اگر سایت شما فقط چند ثانیه در هر لحظه در دسترس نباشد ، می تواند مشکلات جدی ایجاد کند.

امروزه قطعی های وب سایت ها شایع ترین دلیل تغییر هاست در بین کاربران است 

قطعی باعث می شود وب سایت شما هم برای کاربران و هم برای موتورهای جستجو غیرقابل اعتماد و بی کیفیت به نظر برسد.

 

اگر سایت شما بارها قطع می شود ، کاربران شما متوجه می شوند که نمی توانند به آن اعتماد کنند و اطمینان داشته باشند که در صورت نیازشان سایت در دسترس باشد. الگوریتم گوگل این را محاسبه می کند و رتبه بندی موتورهای جستجو شما نیز کاهش می یابد و به سایت شما آسیب می رساند.

 

به علاوه ، اگر سایت شما برایتان درآمدزایی می کند ، هر زمان که سایت شما دچار مشکل می شود ، درآمد خود را از دست می دهید. اگر سایت شما اغلب یا برای مدت زمان طولانی قطع است ، ممکن است صدها یا حتی هزاران دلار ضرر کنید. هنگامی که از یک فروشگاه آنلاین استفاده می کنید ، آپ تایم واقعاً بر نتیجه نهایی شما تأثیر می گذارد.

 

میزبانی وب یکی از رایج ترین علل قطعی وب سایت است ، زیرا راه های زیادی وجود دارد که سرور شما می تواند بر دسترسی سایت شما تأثیر بگذارد ، از جمله:

 

کیفیت تجهیزات میزبانی شما

نوع سروری که وب سایت شما در آن قرار دارد

ویژگی های امنیتی هاست شما ، زیرا حملات مخرب می تواند منجر به قطعی شود.

بنابراین ، اگر مدام می بینید که وب سایت شما قطع است ، به احتمال زیاد هاست شما ممکن است مشکل ساز باشد. انتقال به یک سرور مطمئن تر ، بهترین اقدام برای سایت شما در چنین شرایطی است.

 

  1. سرعت بارگذاری وب سایت شما کند است

سرعت سایت ، کلید بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) ، نظرات کاربران در مورد سایت شما و نرخ تبدیل سایت شما است. عاقلانه است که هر چند وقت یکبار سرعت سایت خود را با استفاده از ابزارهایی مانند Google PageSpeed Insights و Pingdom آزمایش کنید تا مطمئن شوید سرعت بارگذاری سایت شما بالا و زمان دریافت شده در این سایتهای تحلیل کننده پایین است و مشکلات مربوط به عملکرد را برطرف می کنید.

 

تغییر هاست

 

در حالی که یک سرور شلوغ مطمئناً می تواند زمان بارگذاری سایت شما را کند کند ، مکان سرور شما نیز در سرعت ارائه اطلاعات سایت به بازدیدکنندگان نقش دارد. سرورهایی که دور از کاربران نهایی قرار دارند ، نمی توانند محتوا را به سرعت به آنها ارائه دهند.

 

یک راه آسان برای تعیین اینکه آیا این مورد در مورد وب سایت شما وجود دارد این است که از Pingdom برای آزمایش سرعت سایت خود در مکان های مختلف استفاده کنید (البته چند سالی است که در ایران باز نمی شود و جزو  موارد تحریمی است ) .

اگر سایت شما از برخی نقاط با سرعت خوبی لود می شود و بارگذاری آن در برخی نقاط دیگر زمان زیادی طول می کشد ، باید بدانید که موقعیت سرور باعث ایجاد مشکلات سرعت برای کاربران آن مناطق می شود.

مطالب مرتبط:

کندی سایت و پیشخوان وردپرس

ابزار های مانیتورینگ

تست سرعت با جی تی متریکس

 

اگر میزبان شما فقط سرورهایی در یک مکان دارد و شبکه تحویل محتوا (CDN) را ارائه نمی دهد ، تقریباً تضمین شده است که بخشی از کاربران شما سرعت سایت را کمتر از ایده آل تجربه کنند. بهتر است به دنبال میزبان هایی با مکانهای بیشتر یا متفاوت ، یا هاستینگ هایی که CDN را ارائه می دهند ، باشید.

ادامه ی این آموزش را در لینک زیر مطالعه کنید:

دلایل تغییر هاست (2)

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *