What-is-IDE

IDE چیست ؟ تعریف IDE برای توسعه دهندگان

اگر برایتان سوال پیش آمده که ide  چیست و اگر این کلمه به گوشتان خورده است احتمالا شما یک برنامه نویس هستید یا تازه شروع به یادگیری کرده اید.

هر برنامه نویس و توسعه دهنده ای نیاز به یک محیط توسعه خوب دارد ، چه در زمینه توسعه تلفن همراه و چه در برنامه های وب یا حتی اگر تازه زبان برنامه نویسی خود را یاد می گیرید.

 

من هم درست مانند هر توسعه دهنده مبتدی دیگری، وقتی شروع به یادگیری برنامه نویسی کردم ، به راهنمایی هایی در مورد نحوه شروع کار نیاز داشتم. و یکی از مهمترین مواردی که در انتخاب آن با مشکل مواجه شدم ، برنامه ای بود که به من در نوشتن کد کمک کرد.

 

گزینه های زیادی برای انتخاب وجود داشت و هر آموزشی که من دنبال کردم از یک روش متفاوت استفاده می کرد. اما در نهایت من توانستم یکی را پیدا کنم و به آن پایبند باشم.

 

حال اگر به طور اتفاقی در زمینه ی توسعه وب یا هر زمینه مرتبط با برنامه نویسی کار می کنید ، برنامه ای وجود دارد که از آن برای نوشتن کد استفاده می کنید و به آن محیط توسعه یکپارچه (Integrated Development Environment) یا به اختصار IDE گفته می شود.

اما ، IDE چیست و چگونه به شما کمک می کند؟

با محیط توسعه یکپارچه (Integrated Development Environment) آشنا شوید ، برنامه ای که برنامه نویسی را آسان تر می کند!

به عبارت ساده ، IDE یک نرم افزار مفید است که به عنوان ویرایشگر متن ، اشکال زدایی و کامپایلر عمل می کند. IDE ها برای سهولت برنامه نویسی برای توسعه دهندگان طراحی شده اند.

 

بنابراین اساساً ، IDE یک برنامه کاربردی است که برنامه نویسی را تسهیل می کند و یک رابط مرکزی به شما می دهد که شامل تمام ابزارهایی است که شما نیاز دارید:

 

– ویرایشگر کد که برای کمک به شما در نوشتن و ویرایش کد طراحی شده است. همچنین به شما کمک می کند تا کدها را خوانا تر و تمیزتر بنویسید.

– کامپایلری که کد نوشته شده توسط انسان را به شکل قابل خواندن ماشین تبدیل می کند.

– اشکال زدایی که به شما کمک می کند خطاها را از برنامه های خود حذف کنید تا کد شما همانطور که باید اجرا شود. این ویژگی ابزارهایی را برای کمک به شما در بررسی کد ارائه می دهد.

برخی از IDE ها همچنین اجازه می دهند افزونه هایی در آنها نصب شوند تا ویژگی های بیشتری را در اختیار شما قرار دهند.

Syntax Highlighting

یک IDE که املا و نگارش صحیح زبان شما را می داند می تواند نشانه های بصری ارائه دهد. کلمات کلیدی ، کلماتی که دارای معنی خاصی مانند کلاس در جاوا هستند ، با رنگ های مختلف برجسته می شوند.

این دو نمونه کد را مقایسه کنید:

ide

Syntax Highlighting با شفاف سازی بصری عناصر مختلف زبان ، خواندن کد را آسان می کند.

 

Autocomplete

وقتی IDE زبان برنامه نویسی شما را می داند ، می تواند پیش بینی کند که در آینده چه چیزی را تایپ می کنید!

 

ما تا به حال کاملاً گزاره هایی با System.out.println () دیده ایم. در IDE ، ممکن است System را فقط پس از تایپ Sy ، به عنوان یک گزینه پیشنهادی برای تکمیل خودکار مشاهده کنیم. این باعث می شود تا تنها با فشار یک کلید آن تکمیل شود تا برنامه نویس بتواند بر روی منطق در کد خود تمرکز کند.

ide چیست

 

درست مانند هر فناوری دیگری ، تاریخچه ای در پشت آن وجود دارد. آیا تا به حال فکر کرده اید که توسعه دهندگان در گذشته چگونه کار می کردند؟ بیایید کمی در مورد تاریخچه IDE بدانیم.

 

 

تاریخچه IDE

در گذشته ، می توان گفت که برنامه نویسی “فقط متن” بود. ممکن است خسته کننده به نظر برسد ، اما من فکر می کنم توسعه دهندگان حرفه ای آن زمان آن را بسیار دوست داشتند (یا هیچ گزینه دیگری نداشتند).

 

توسعه دهندگان برای نوشتن کد در ویرایشگر متن (مانند Notepad ، Emacs و برنامه های مشابه دیگر) استفاده می کردند. آنها برنامه های کاربردی را در ویرایشگرها با افزونه های مختلف مانند .java می نویسند و ذخیره می کنند و سپس کامپایلر را اجرا می کنند ، خطاها را یادداشت می کنند و به عقب برمی گردند و آنها را برطرف می کنند.

 

با گذشت زمان ، این فعالیتهای مختلف در محیط برنامه نویسی شروع به کار کرد و تنها با کلیک چند دکمه خودکار شد. ویژوال بیسیک مایکروسافت اولین IDE واقعی بود و بعداً بسیاری از شرکت ها IDE های متفاوتی را برای زبان های مختلف توسعه دادند

امیدواریم این مقاله برایتان مفید و کاربردی بوده باشد ، خوشحال می شویم که نظرتان را در بخش دیدگاه ها برای ما بنویسید

اکنون که دریافتید IDE چیست پیشنهاد می کنیم با انواع ide ها آشنا شوید

در ادامه یعنی مقاله ی بعدی چند نمونه از بهترین ide ها را به شما معرفی می کنیم که می تواند در شروع یادگیری برنامه نویسی کمک زیادی به شما بکند .

همراه ما باشید

 

منبع

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *