مرورگر بدون سر
مرورگر بدون سر یک مرورگر وب بدون رابط کاربری گرافیکی است.
مرورگرهای بدون سر امکان کنترل خودکار یک صفحه وب را در محیطی مشابه مرورگرهای محبوب وب فراهم می کنند ، اما از طریق رابط خط فرمان یا با استفاده از ارتباطات شبکه اجرا می شوند.
آنها به ویژه برای آزمایش صفحات وب بسیار مفید هستند زیرا قادرند HTML را به همان روشی که مرورگر ارائه می دهد ، درک کنند ، .
مرورگر بدون سر یا headless broeser
Headless ، به معنای یک مرورگر وب بدون رابط کاربری است. برای توضیح بیشتر ، مرورگرهای Headless مرورگرهایی هستند هستند که در واقع به صفحه وب دسترسی پیدا می کنند ، اما رابط کاربری گرافیکی از نظر کاربر پنهان است.
یک مرورگر بدون سر دقیقاً مانند هر مرورگر دیگری است ، تنها تفاوت این است که ما نمی توانیم چیزی را روی صفحه ببینیم. این برنامه در واقع در قسمت بک گراند یا پشت صحنه اجرا می شود و نمی توان چیزی را بر روی صفحه مشاهده کرد. بنابراین ، به مرورگرهای بی کله یا بی سر یا بدون Head / GUI شناخته شده است.
دقیقاً مانند یک مرورگر عادی ، مرورگر Headless یا مرورگر بدون سر کلیه عملکردها مانند کلیک روی لینک ها ، پیمایش صفحات ، دانلود فایل ها ، آپلود فایل ها و … را با انجام همه دستورالعمل ها طبق برنامه ما انجام می دهد.
یک مرورگر معمولی با ارائه GUI در هر مرحله از برنامه پیش می رود ، در حالی که برای یک مرورگر Headless تمام مراحل برنامه به ترتیب و به درستی انجام می شود و ما می توانیم با کمک یک کنسول یا دستور آن را دنبال کنیم – رابط خط فرمان
تعداد زیادی مرورگر بدون سر موجود است ، از جمله نسخه های بدون سر مرورگرهای معروف مانند Chrome و Firefox و ابزارهایی برای شبیه سازی چندین مرورگر مختلف.
خوب است که با مزایا و معایب مرورگر بدون سر آشنا شوید و از امکانات آن مطلع باشید تا بتوانید بهترین مرورگرها را در این زمینه انتخاب کنید.
مزایای مرورگر بدون سر
- مرورگرهای Headless هنگامی مورد استفاده قرار می گیرند که دستگاه فاقد رابط کاربری گرافیکی باشد ، مثلا وقتی که از Linux (سیستم عامل بدون GUI) استفاده می کنید که برنامه ها از طریق رابط خط فرمان اجرا می شود و در واقع هیچ رابطی برای نمایش ندارد.
- در مواردی که نیازی به مشاهده هر چیزی نیست و هدف ما این است که اطمینان حاصل کنیم که همه آزمایش ها خط به خط با موفقیت انجام می شوند ، قابل استفاده است.
- در صورت نیاز به انجام آزمایش های موازی ، مرورگرهای مبتنی بر رابط کاربر حافظه و / یا منابع زیادی را مصرف می کنند. از این رو ، در چنین مواردی استفاده از مرورگر Headless ترجیح داده می شود.
- اگر بخواهیم برای نسخه های بعدی با یکپارچه سازی مداوم ، تست رگرسیون را انجام دهیم و آزمایش Cross Browser به پایان رسیده باشد ، می توان از تست مرورگر Headless استفاده کرد.
- اگر بخواهیم چندین مرورگر را روی یک ماشین واحد یا موارد آزمایشی را فقط برای ایجاد داده شبیه سازی کنیم ، از مرورگرهای Headless استفاده می کنیم.
- هنگام مقایسه با مرورگرهای واقعی ، مرورگرهای بدون سر ، سریعتر هستند. بنابراین ، این مرورگر برای اجرای سریعتر برنامه ها انتخاب می شوند.
معایب مرورگر بدون سر
اگرچه مرورگرهای Headless بسیار سریع هستند ، اما معایبی نیز وجود دارد.
- به دلیل قابلیت دانلود سریعتر صفحه ، گاهی اوقات اشکال زدایی از مشکلات دشوار است.
- تست واقعی مرورگر شامل موارد آزمایشی همراه GUI است. همچنین ، این آزمایشات در مقابل کاربر انجام می شود ، از این رو کاربر می تواند با مراجعه به تیم GUI ارتباط برقرار کرده و در مورد هرگونه تغییر یا اصلاح در صورت نیاز به بحث و گفتگو بپردازد. در چنین حالتی ، نمی توان از مرورگرهای Headless استفاده کرد.
- از آنجا که مرورگرهای Headless از رابط کاربری گرافیکی استفاده نمی کنند ، گزارش خطاها بدون اسکرین شات بسیار مشکل است. یک مرورگر واقعی با تولید اسکرین شات ها به رفع مشکل کمک می کند.
- در مواردی که خطایابی زیادی در مرورگر مورد نیاز است ، استفاده از Headless Browsers می تواند چالش برانگیز باشد.
نمونه هایی از مرورگرهای بدون سر :
مرورگرهای Headless مختلفی موجود است که در زیر چند نمونه از مرورگرهای بدون سرذکر شده است:
- Html Unit Browsers
- Firefox
- Chrome
- PhantomJS
- Zombie.js
- TrifleJS
- SlimerJS
- Splash
- SimpleBrowser
- NodeJS
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!