اسکیما چیست و چرا برای سئو مهم است
چرا باید از اسکیما برای سایت خود استفاده کنیم ؟اصلا اسکیما چیست و چه تاثیری بر روی سئو دارد؟
اسکیما چیست؟اسکیما یا همان Schema markup یک روش عالی برای کمک به وب سایت شما است تا بتوانید از رقبای خود از نظر SEO جلو بزنید. در این مقاله می گوییم که چرا شما به اسکیما نیاز دارید و نحوه افزودن آن به صفحات وب را توضیح می دهیم.
اسکیما در اصل زبان نشانه گذاری سایت و نوعی میکرودیتا است. Schema markup پس از افزودن به صفحه وب ،یک نوع توصیف پیشرفته ای ایجاد می کند (که معمولاً به عنوان قطعه غنی شناخته می شود) ، که بعد ها در نتایج جستجو ظاهر می شود.
موتورهای جستجوی برتر – از جمله گوگل ، یاهو ، بینگ و یاندکس – برای اولین بار همکاری خود را برای ایجاد Schema.org از سال 2011 آغاز کردند.
Schema markup به ویژه در عصر Hummingbird و RankBrain بسیار مهم است. به این وسیله گوگل خیلی بهتر و راحتتر با سایت شما و محتوای آن ارتباط برقرار کرده و در نتیجه آن به مرور در نتایج بالای صفحات گوگل قرار می گیرید.
اگر سایت شما فقط از طریق تعدادی کد و برنامه به موتور جستجوی گوگل معرفی شود در این صورت گوگل برای هر جستجویی که توسط کاربران انجام می شود شروع به جستجوی سایتهای مختلفی که به این موضوع مرتبط باشند می کند و ممکن است که در این بین سایت شما را به خوبی درک نکند. در نتیجه سایتتان رتبه پائینی کسب کرده و در نتایج بالای صفحه جستجوی گوگل قرار نمی گیرد.
بیشتر مدیران وب با تگ های HTML در صفحات آشنا هستند. معمولاً تگ های HTML به مرورگر می گوید که چگونه اطلاعات موجود در تگ را نمایش دهد. به عنوان مثال ، <h1> use-ssl </h1> به مرورگر می گوید که متن “use-ssl” را در قالب عنوان H1 نمایش دهد. با این حال ، تگ HTML هیچ اطلاعاتی در مورد معنای آن رشته متنی نمی دهد و این می تواند جستجو را برای موتورهای جستجو برای نمایش هوشمندانه محتوای مربوطه به کاربر دشوارتر کند.
حالل که با مفهوم اسکیما آشنا شدیم بریم ببینیم چگونه در بهبود سئو سایت به ما کمک می کند.
آیا اسکیما رتبه بندی جستجوی سایت را بهبود می بخشد؟
Schema یا Schema Markup بخشی از سئوی داخلی سایت بوده و هیچ مدرکی وجود ندارد که این میکرودیتا ها تأثیر مستقیمی بر رتبه بندی جستجوی ارگانیک داشته باشند.
با این وجود ، قطعه های غنی باعث می شوند صفحات وب شما در SERP(صفحاتی که گوگل و سایر موتورهای جستجو در پاسخ به جستجوی کاربر نشان می دهند) به طور برجسته تری ظاهر شوند. در آمارها نشان داده شده است که این بیشتر دیده شدن باعث افزایش نرخ کلیک می شود.
طبق مطالعه انجام شده توسط acmqueue ، کمتر از یک سوم نتایج جستجوی گوگل شامل یک قطعه غنی با Schema markup است.
اسکیما برای چه استفاده می شود؟
در زیر برخی از محبوب ترین کاربردهای اسکیما رو می بینید.
- مشاغل و سازمانها
- رویدادها
- مردم
- محصولات
- دستور پخت ها
- بررسی ها
- ویدیوها
افزودن اسکیما به صفحات سایت
استفاده از میکرودیتا
Microdata مجموعه ای از تگ هاست که قصد دارد عناصر HTML را با برچسب های قابل خواندن توسط ماشین بسیار ساده تر کند. Microdata موضوعی عالی برای شروع افراد مبتدی است زیرا استفاده از آنها بسیار آسان است.
با این حال ، یک نکته منفی در استفاده از میکرودیتا ها این است که شما باید هر مورد را به صورت جداگانه در متن صفحه وب علامت گذاری کنید.
قبل از شروع افزودن اسکیما به صفحات وب ، باید “item type” محتوای صفحه وب خود را پیدا کنید.
به عنوان مثال ، آیا محتوای سایت شما روی غذا تمرکز دارد؟ یا موسیقی؟و یا فناوری؟
وقتی شما item type سایتتان را فهمیدید ، آن وقت می توانید تعیین کنید که چگونه می توانید آن را تگ گذاری کنید.
استفاده از RDFa
RDFa کوتاه شده عبارت Resource Description Framework in Attributes است. اساساً ، RDFa پسوند HTML5 است و برای کمک به کاربران در علامت گذاری داده های ساختار یافته طراحی شده است.
RDFa یک توصیه W3C در نظر گرفته می شود ، به این معنی که یک استاندارد وب است و می توان از آن برای زنجیره واژگان ساختار یافته داده استفاده کرد. این امر به ویژه در صورتی مفید است که بخواهید بیش از اندازه داده های ساختاریافته اضافه کنید.
البته RDFa تفاوت چندانی با Microdata ندارد.همانند میکرودیتا ، تگ های RDFa با کد HTML موجود در بدنه صفحه سایت ترکیب می شوند.
نتیجه
اجرای اسکیما بسیار آسانتر از آن است که به نظر می رسد و بهترین روشی است که باید در صفحات وب خود بگنجانید.این کار ممکن است خسته کننده به نظر برسد. اما با توجه به وقت و تلاشی که می گذارید ، مطمئناً از مزایای آن و نتیجه بسیار خوبی که بر روی سئو سایت شما خواهد داشت بهره خواهید برد.
امیدوارم بعد از خواندن این مطلب متوجه شده باشید که اسکیما چیست و چه کاربردی در سئو دارد.
سربلند و پیروز باشید
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!