خطاهای رایج وبسایت ها

خطاهای رایج وبسایت ها

چند مورد از خطاهای رایج وب سایت ها و معنی آنها:
وقتی نام سایت را در نوار آدرس مرورگر خود وارد می کنید یا به هر شکلی وارد یک سایت می شوید ، صفحه ی اصلی سایت مورد نظر معمولاً در مرورگر شما نمایش داده می شود اما گاهی پیش می آید که شما بجای سایت موردنظر خطا مشاهده می کنید

انواع مختلفی از خطاهای وب سایت وجود دارد و به هر کد یک کد وضعیت سه رقمی اختصاص داده می شود.

کدهای خطایی که به احتمال زیاد مشاهده می کنید کدهای موجود در محدوده 400-499 هستند که نشان دهنده خطایی در سمت کاربر (مرورگر) و کدهای موجود در دامنه 500-599 است ، به این معنی که مشکلی سمت هاست یا سرور وجود دارد.

خطاهای رایج

انواع خطاهای رایج:

در اینجا رایج ترین خطاهایی که ممکن است در اینترنت با آنها روبرو شوید را برایتان توضیح می دهیم

خطای 403:

خطای 403 به این معنی است که کاربر درخواست معتبری را انجام داده است اما به دلیل نداشتن اجازه دسترسی به منبع درخواست شده ، سرور از ارائه درخواست خودداری می کند. اگر به طور غیر منتظره با خطای 403 روبرو هستید ، چند دلیل معمولی وجود دارد که در اینجا توضیح داده می شود.

خطای 403

مجوزهای فایل

خطای 403 معمولاً هنگامی رخ می دهد که کاربری که صفحه ی موردنظر را باز کرده اند ، مجوز کافی برای خواندن فایل  مورد نظر خود را ندارند.

.htaccess

یکی دیگر از دلایل احتمالی خطای 403  که اغلب  رایچ است کدهای داخل فابل .htaccess است بنابراین اطمینان حاصل کنید که این خطا ناشی از تنظیمات .htaccess شما نیست.

فایل یا پوشه وجود ندارد

اگر کاربر در تلاش است به دایرکتوری ای که فاقد فایل اجرایی پیش فرض مانند  index.php است دسترسی داشته باشد سرور خطای 403 را برمی گرداند. به عنوان مثال ، اگر کاربر در تلاش است به http://example.com/emptydir/ دسترسی پیدا کند ، و هیچ فایلی در دایرکتوری روی سرور وجود نداشته باشد ، وضعیت 403 بازگردانده می شود.

خطای 404:

یکی دیگر از خطاهای رایج خطای 404 است که نشان می دهد سرور نمی تواند صفحه مورد نظر خود را پیدا کند

error 404

این خطا یعنی URL به اشتباه وارد شده و چنین آدرسی وجود ندارد و یا قبلا بوده و حذف شده است ، بنابراین املا ، علائم نگارشی و پسوند (.com ، .net ، .org ، و غیره) نام دامنه را بررسی کنید و دوباره امتحان کنید.

خطای 500:

خطای داخلی سرور: 500 رایج ترین خطای سرور است و به یک مشکل نامشخص اشاره می کند. هرگاه سرور با مشكلی روبرو شود كه مانع از انجام آن درخواست شود و مشکلی نیست كه با سایر كدهای خطاتوصیف شده باشد ، سرور خطای 500 ایجاد می كند. صفحه را بارگیری مجدد کنید ، cache را پاک کنید ، کوکی ها را پاک کنید و مرورگر را مجدداً راه اندازی کنید.

error 500

خطای 503 :

سرویس در دسترس نیست ، این خطا دلالت بر این دارد که سرویس موقتا از دسترس خارج شده است

این خطا می تواند به این معنی باشد که سرور منابع CPU یا حافظه کافی برای رسیدگی به تمام درخواستهای دریافتی را ندارد

error 503

خطای 504 :

کد وضعیت 504 یا خطای Gateway Timeout

این خطا به طور معمول در شرایط زیر اتفاق می افتد:

اتصال شبکه بین سرورها ضعیف است

سروری که درخواست را اجرا می کند خیلی کند است

مدت زمان  Max execution time سرور کم است

خطای 508:

در هاست های اشتراکی لینوکس معمولا از سیستم عامل Cloudlinux استفاده می شود که به هر وب سایتی میزان منابع مشخصی از پردازنده و حافظه تخصیص می دهد.
زمانی که وب سایت بیش از حد سنگین باشد و یا تعداد درخواست های بازدیدکنندگان بیش از حد باشد Cloudlinux به طور موقت وب سایت را متوقف کرده و خطای زیر که جزو خطاهای رایج در سایت نمایش داده می شود.

error 508

Resource Limit Is Reached

The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later. 

 در چنین مواقعی کاربر می تواند با کاهش میزان مصرف وب سایت خود مثلا با غیرفعال و یا حذف پلاگین های غیر کاربردی و اضافه و همچنین بهینه سازی وبسایت مصرف خود را کاهش دهد و مشکل را رفع کند

خطهای دیگری نیز وجود دارند مانند خطای Not secure که به دلیل فعال نبودن ssl و یا مشکلات سایت با پروتکل https است که در مقاله ای دیگر بصورت مفصل شرح خواهیم داد

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *