ریدایرکت 301 چیست؟
اگر در حال انتقال یک وب سایت از یک URL به آدرس دیگر هستید ، باید اقدامات لازم را انجام دهید تا اطمینان حاصل شود که بازدید کنندگان شما به مسیر جدید هدایت می شوند. در دنیای فناوری ، این تغییر مسیر ریدایرکت 301 نامیده می شود.
در اینجا ، ما قصد داریم در مورد ریدایرکت 301 و اینکه چه زمانی نیاز به استفاده از آن دارید صحبت کنیم.
ریدایرکت 301 چیست؟
301 یک کد نشان دهنده یک وضعیت است که سرور بر روی مرورگر ارسال می کند.احتمالاً درباره برخی از آنها شنیده اید (از جمله 404 – Not Found ، 403 – Forbidden و ، 500 – خطای سرور).
در این مواقع می توانید به تغییر مسیر یا همان ریدایرکت 301 فکر کنید. وقتی محتوا را از یک URL خاص بردارید ، هرکسی که بخواهد از آن بازدید کند یک پیام “404 صفحه ای پیدا نشد” دریافت می کند.
اکنون ، هنگامی که می خواهید از URL قدیمی بازدید کنید ، سرور کد وضعیت 301 – Permanently Moved Move را ارسال می کند و سپس شما را به مکان جدید منتقل می کند.
این اتفاق آنقدر سریع رخ می دهد که شما اصلا متوجه آن نخواهید شد و به سادگی خود را در آدرس جدید می یابید.البته ممکن است متوجه شوید URL با آن که روی آن کلیک کرده یا تایپ کرده اید متفاوت است.
نقش کلیدی دیگری که ریدایرکت 301 بر عهده دارد ، در مورد موتورهای جستجو است. داشتن کدهای وضعیت درست و مفید که به درستی آدرس محتوا را نشان می دهد به موتورهای جستجو مانند Google و Bing اجازه می دهد تا فهرست خود را به روز نگه دارند.
نحوه ریدایرکت یک URL در وردپرس
وردپرس محبوب ترین CMS در جهان است ، بنابراین منطقی است که ما در مورد چگونگی تغییر مسیرها و ریدایرکت در وردپرس آگاهی داشته باشیم.
توجه به این نکته مهم است که وردپرس بسیار انعطاف پذیر است.
ریدایرکت از طریق خود سرور
بهترین روش برای استفاده از ریدایرکت از نظر سرعت و از نظر فنی در واقع از طریق خود سرور است ، نه اینکه برای انجام آن به وردپرس اعتماد کنید.اگرچه افزونه های زیادی در دسترس است که به شما امکان دسترسی به این قابلیت را می دهد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!