پنل مدیریت وردپرس

ناحیه مدیریت وردپرس چیست؟

ناحیه مدیریت وردپرس یا همان پنل ادمین وردپرس چیست؟ناحیه ادمین درواقع قسمت اداری یک وب سایت وردپرسی است.که شما معمولاً با مراجعه به دایرکتوری wp-admin در مرورگر وب خود می توانید به آن دسترسی پیدا کنید.به عنوان مثال:

http://www.example.com/wp-admin/

پنل مدیریت وردپرس چیست؟

ناحیه مدیریتی وردپرس در اصل مرکز مدیریت یک وب سایت وردپرس است.کاربران با نقش های دیگر مانند ویرایشگر ، مشارکت کننده یا نویسنده دسترسی محدود به ناحیه ادمین وردپرس دارند. برخی از کاربران مانند کاربرانی که نقش مشترک دارند ، فقط به صفحه پروفایل خود در ناحیه مدیریتی دسترسی دارند.

در بالای هر صفحه مدیریت نوار ابزار یا نوار مدیریت قرار دارد.که این نوار ابزار دسترسی به چندین گزینه مدیریتی را فراهم می کند.اگر زبان وردپرس شما فارسی باشد در سمت راست تنظیمات اصلی است که دسترسی به بیشتر ابزارهای مدیریت وردپرس را فراهم می کند.هر بخش اصلی به طور معمول دارای یک زیر منو است که می تواند باز شده و گسترش یابد تا گزینه های بیشتر را نشان دهد.

بخشی که در وسط صفحه مشاهده می کنید را ناحیه مختص به انجام کار می نامند.اینجاست که می توانید پست ها را بنویسید ، ویرایش و حذف کنید و همچنین تنظیمات لازم را اعمال کنید.در پایین هر صفحه مدیریت ،یک بخش فوتر قرار دارد. این فوتر شامل لینک هایی به وردپرس و نسخه ای از آن است که شما هم اکنون نصب کرده اید و در حال استفاده از آن هستید.

برای مطالعه آموزش نصب وردپرس روی سی پنل کلیک کنید

ادمین یا Administrator کیست؟

Administrator نقش یک کاربر در وردپرس است.هنگامی که کاربر وردپرس را نصب می کند ، در هنگام نصب یک کاربر جدید با نام کاربری و رمزعبور تعریف شده و دلخواه خود ایجاد می کند.به کاربر اول نقش کاربری مدیر سیستم یا همان ادمین-Administrator اختصاص داده می شود.ادمین ها می توانند کلیه اقدامات را در وب سایت وردپرس انجام دهند و از قابلیت های کاملی برخوردار باشند.

همچنین کاربری که با نقش سرپرست یا همان Administrator تعریف شده باشد می تواند سایر کاربران هم نقش خود را حتی اضافه و حذف کند.هنگام اختصاص نقش Administrator به یک کاربر ، لازم است به یاد داشته باشید که این مدیران توانایی حذف محتوا را هم دارند.

لازم است بدانید که Administrator تنها نقش کاربری است که توانایی به روزرسانی وبلاگ وردپرس را دارد.آنها می توانند با استفاده از ویرایشگر داخلی ساخته شده تم ها را تغییر دهند و حتی فایل های اصلی وردپرس را ویرایش کنند.آنها همچنین توانایی اضافه کردن ، حذف و اصلاح هرگونه افزونه در سایت را به همان روش دارند.

برای یادگیری نحوه نصب افزونه در وردپرس کلیک کنید

البته در بیشتر وب سایت ها فقط یک مدیر یا ادمین وجود دارد.در مورد نصب مالتی سایت-چندرسانه ای وردپرس ، برخی از قابلیت های نقش ادمین سایت در نقش سوپر ادمین اختصاص داده شده است.سوپر ادمین می تواند تم ها را تغییر دهد ، کاربران جدیدی اضافه کند ، افزونه ها را اضافه و حذف کند و شبکه سایت را اداره کند در حالی که نقش ادمین فقط مربوط به مدیریت یک سایت واحد است.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *