caching در وردپرس

اهمیت caching در وردپرس

وقتی نوبت به بهینه سازی سایت می رسد ، هرگز نمی توان نقش caching در وردپرس را دست کم گرفت. به طور کلی ، در اینجا در مورد حافظه پنهان یا همان caching در اینترنت صحبت شده است. با این حال ، باز هم در مورد این ویژگی بسیار مهم در وردپرس برای شما مطلبی آماده کرده ام که با هم می خوانیم.

دقیقاً caching چیست؟ ما می دانیم که کش کردن می تواند سرعت وب سایت های ما را افزایش دهد ، اما آیا موارد دیگری هم وجود دارد؟ چگونه باید از caching برای افزایش عملکرد وب سایت های وردپرس استفاده کنیم؟ آیا ملاحظات خاصی وجود دارد؟

این مقاله به تمام سوالات فوق مربوط به ذخیره سازی یا کشینگ در وردپرس پاسخ خواهد داد:

اهمیت caching در وردپرس

حافظه پنهان caching چیست؟

برای شروع ، بیایید لحظه ای وقت بگذاریم و به طور کلی با روند این ذخیره سازی آشنا شویم.

به زبان ساده ، caching به روند ایجاد نسخه های ثابت محتوای شما و ارائه آن به بازدیدکنندگان اشاره دارد. صفحات استاتیک معمولاً به سرعت در مرورگرها لود می شوند. این امر منجر به عملکرد سریعتر سایت شما می شود.

در وردپرس بیشتر اوقات ، شما یک پست یا یک صفحه ایجاد می کنید ولی آن را هر روز به روز نمی کنید. حافظه پنهان caching نسخه های ثابتی از پست یا صفحه شما را ایجاد می کند و به بازدید کنندگان ارائه می دهد. به این ترتیب می توان از درخواست های مکرر به پایگاه داده جلوگیری کرد و در نتیجه بار سرور کاهش می یابد.

مزایای caching

ذخیره سازی در وردپرس مزایای مختلفی دارد ، از جمله:

  • ابتدا ، سرعت و عملکرد وب سایت شما را افزایش می دهد. فایل های ذخیره شده استاتیک سریعتر از نمایش داده های پایگاه داده پویا بارگیری می شوند و این منجر به عملکرد سریعتر و بهتر سایت می شود.
  • caching همچنین می تواند به کاهش بار در سرور میزبان شما کمک کند. زیرا می تواند حافظه سرور و عملیات I / O را ذخیره کند. در نتیجه ، caching برای شما سریعاً به یک ویژگی حیاتی تبدیل می شود ، خصوصاً برای افرادی که هاست محدود دارند.
  • وب سایت های سریعتر نه تنها با سرعت بیشتر لود می شوند ، بلکه دارای رتبه مطلوبی در موتورهای جستجو هستند. بدیهی است که این امر به شدت به سایر معیارها مانند کیفیت محتوای شما و تنظیمات سئو شما نیز بستگی دارد.گوگل تأیید کرده است که در بررسی های خود سرعت صفحه را در نظر می گیرد.
  • وب سایت های کش شده به طور کلی تجربه کاربری بهتری را ارائه می دهند. یک سایت سریعتر به کاربران در مرور بهتر کمک می کند. علاوه بر این ، سایت cached به این معنی است که پهنای باند کاربر نیز ذخیره می شود، زیرا صفحات استاتیک کش شده در مقایسه با صفحات داینامیک ، از نظر اندازه فایلی کوچکتر هستند. برای تحقق این امر ، راه حل caching خوب این است که جدا از فقط caching صفحه اصلی سایت شما باید از جاوا اسکریپت و CSS ترکیبی و کوچک شده استفاده کنید.

تحت تأثیر قرار گرفتید؟ 🙂 اما چگونه می توان سیستم caching را در وردپرس فعال کرد؟ ساده ترین راه برای انجام این کار استفاده از پلاگین است. چندین افزونه رایگان و برتر وردپرس وجود دارد که به شما کمک می کند حافظه پنهان را در وب سایت خود فعال کنید. در اینجا نگاهی خواهیم داشت به برخی از مهم ترین های آن ها:

افزونه های محبوب کش در وردپرس

WP Super Cache

wp super cache

wp super cache

WP Super Cache یک افزونه رایگان وردپرس با بیش از یک میلیون نصب فعال است. این پلاگین فایل های HTML ثابت را برای سایت وردپرس شما ایجاد می کند. به این ترتیب ، عملکرد وب سایت شما سریعتر از یک سایت بدون حافظه پنهان خواهد بود.

WP Super Cache یک پلاگین ساده است ، اما زمینه سفارشی سازی خوبی را نیز ارائه می دهد. همچنین می توانید آن را با سرویس CDN خود همگام کنید. WP Super Cache یک راه حل مطمئن برای کسانی است که در وردپرس تازه وارد هستند و هنوز سیستم کشینگ در سایت راه اندازی نکرده اند و به دنبال افزونه ای هستند که تحت توسعه مداوم باشد.

W3 Total Cache

W3 Total Cache

W3 Total Cache

W3 Total Cache یکی دیگر از افزونه های کش فوق العاده محبوب برای کاربران وردپرس است که بیش از یک میلیون سایت فعال دارد. برخلاف سایر پلاگین های حافظه پنهان ، W3 Total Cache فراتر از تولید صفحات ایستا کار می کند. این افزونه می تواند به شما کمک کند اسکریپت های خود را کوچک و فشرده کنید ، و از ابزارهای مختلف دیگری برای تسریع بیشتر سایت خود استفاده کنید.

همانطور که انتظار می رود ، W3 Total Cache یک افزونه نسبتاً پیچیده است. اگر در کار با پلاگین های ذخیره سازی وردپرس تازه وارد هستید ،کار با  این افزونه برای شما کمی سخت و پیچیده خواهد بود .

برای مطالعه نحوه نصب افزونه در وردپرس کلیک کنید.

WP Rocket

WP Rocket

WP Rocket

WP Rocket یک راه حل خیلی خوب است ، اما ثابت شده است که بهترین نتایج را از بین تمام ابزارهای کشینگ وردپرس در بازار دارد.

WP Rocket  تنظیمات راحتی دارد ، و همچنین ویژگی های فردی بیشتری را در مقایسه با سایر پلاگین های این لیست ارائه می دهد.

نتیجه:

caching باید همراه با سایر اقدامات انجام شود تا واقعاً کارساز باشد. اگر واقعاً می خواهید سرعت سایت خود را افزایش دهید ، باید سایر ابزارهای لازم برای سرعت سایت را نیز تجربه کنید.

داشتن یک راه حل خوب برای حافظه پنهان همیشه به سایت شما کمک می کند. اگر سایت شما سریع بارگیری نشود ، تجارت و بازدیدکنندگان سایت خود را از دست خواهید داد. به همین ترتیب ، باید در اولین فرصت یک افزونه caching مناسب را در سایت خود راه اندازی کنید.

امیدوارم این مقاله به شما کمک کرده باشد با caching تا حدودی آشنا شده باشید و بتوانید یک ابزار مناسب برای کش کردن اطلاعات در سایت خود انتخاب کنید.

سربلند و پیروز باشید

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *