نقشه سایت xml

نقشه سایت XML چیست؟

نقشه سایت XML چیست و چرا باید آن را روی سایت داشته باشید؟

یک نقشه سایت خوب XML به عنوان یک نقشه مسیریابی از وب سایت شما عمل می کند که گوگل را به تمام صفحات مهم شما هدایت می کند. نقشه های سایت XML می توانند برای سئو خوب باشند ، زیرا به گوگل اجازه می دهند تا به سرعت صفحات ضروری وب سایت را پیدا کند ، حتی اگر لینک داخلی شما کامل نباشد.در این مقاله توضیح می دهم که XML چیست و چگونه به شما کمک می کند رتبه بهتری داشته باشید.

نقشه های سایت XML چیست؟

آیا می خواهید گوگل هر صفحه مهم وب سایت شما را جستجو کند؟ اما گاهی اوقات ، صفحات بدون هیچگونه پیوند داخلی به سمت آنها هستند و این مورد یافتن آنها را دشوار می کند. یک نقشه سایت XML در اصل صفحات مهم یک وب سایت را لیست می کند ، تضمین می کند که گوگل می تواند همه آنها را پیدا کند و آنها را بخواند ، همچنین به گوگل کمک خواهد کرد که راحتتر ساختار وب سایت شما را درک کند.

XML sitemap

XML sitemap

در بالا نقشه XML سایت  Yoast.com را گذاشتم که توسط پلاگین Yoast SEO ایجاد شده است.با این افزونه هم امکان ایجاد نقشه XML سایت وجود دارد.

اگر یک وب سایت بسیار بزرگ دارید ، گاهی اوقات لازم است که یک نقشه سایت را به صورت تقسیم بندی شده ایجاد کنید. یک نقشه سایت XML تنها به 50،000 URL محدود می شود ، بنابراین اگر وب سایت شما بیش از 50،000 پست دارد ، به دو آدرس جداگانه برای URL های پست احتیاج دارید.

چه وب سایت هایی به نقشه سایت XML نیاز دارند؟

در اسناد گوگل آمده است که نقشه های سایت XML برای “وب سایت های واقعاً بزرگ” ، “وب سایت های دارای بایگانی بزرگ” یا “وب سایت های جدید با چند پیوند خارجی به آن” و “وب سایت هایی که از محتوای رسانه ای غنی استفاده می کنند” مفید است.

اگرچه به نظر من این نوع وب سایت ها قطعاً بیشترین بهره را از تنها داشتن همان یک وب سایت می برند ، اما خب ما تصورمان اسن است که نقشه های سایت XML برای هر وب سایت مفید است. هر وب سایت به گوگل نیاز دارد تا بتواند مهمترین صفحات را به راحتی پیدا کند و از آخرین زمان بروزرسانی آنها مطلع شود. مثلا این ویژگی در افزونه Yoast SEO که گفتم گنجانده شده است.

کدام صفحات باید در نقشه XML شما باشد؟

شما چگونه تصمیم می گیرید که کدام صفحات را در نقشه سایت XML خود قرار دهید؟ همیشه با فکر کردن به ارتباط یک URL شروع کنید: وقتی بازدید کننده روی URL خاصی قرار می گیرد ، آیا نتیجه خوب است؟ آیا می خواهید بازدیدکنندگان روی آن URL قرار بگیرند؟ اگر نه ، احتمالاً نباید در نقشه باشد. با این حال ، اگر واقعاً نمی خواهید آن URL در نتایج جستجو نشان داده شود ، باید برچسب “noindex، follow” را اضافه کنید. کنار گذاشتن آن از نقشه سایت XML به این معنی نیست که گوگل آن آدرس را فهرست نمی کند. اگر گوگل با دنبال کردن پیوندها بتواند آن را پیدا کند ،حتما می تواند URL را فهرست کند.

اگر می خواهید گوگل نقشه سایت XML شما را سریعتر پیدا کند ، باید آن را به حساب Google Search Console خود اضافه کنید. در بخش “نقشه سایت” ، بلافاصله خواهید دید که آیا نقشه سایت XML شما قبلاً اضافه شده است یا خیر. در غیر این صورت ، می توانید نقشه سایت خود را در بالای صفحه اضافه کنید.

 

افزودن نقشه سایت XML به شما کمک می کند تا بتوانید بررسی کنید آیا گوگل همه صفحات را در نقشه سایت شما ایندکس کرده است یا خیر.ممکن است خطایی در جلوگیری از نمایه سازی برخی از صفحات وجود داشته باشد که نیاز به بررسی بیشتر ی دارد. گزینه دیگر این است که شما ممکن است به لینک های بیشتری برای نشان دادن محتوایی که هنوز ایندکس نشده است نیاز داشته باشید.

نقشه سایت XML خود را بررسی کنید!

اکنون ، شما می دانید که داشتن یک نقشه سایت XML چقدر مهم است: داشتن یک سایت می تواند به SEO سایت شما کمک کند. اگر URL های صحیحی به آن اضافه کنید ، گوگل می تواند به مهمترین صفحات و مقالات شما دسترسی پیدا کند. گوگل همچنین به راحتی می تواند محتوای به روز شده را پیدا کند. در آخر اینکه ، اضافه کردن نقشه سایت XML به کنسول جستجوی Google به آن کمک می کند تا نقشه سایت شما را سریع پیدا کند و به شما امکان می دهد بتوانید خطاهای نقشه سایت را بررسی کنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *