افزونه های بهینه سازی وردپرس در GTmetrix
اگر از وردپرس استفاده می کنید ، استراتژی های زیادی وجود دارد که می توانید برای بهینه سازی وردپرس در GTmetrix و مهمتر از آن ، زمان لود صفحه بکار بگیرید.
در اینجا برخی از اقداماتی که می توانید انجام دهید را اعلام می کنیم:
افزونه cache
از یک افزونه cache مانند W3 Total Cache ، WP Super Cache یا WP Rocket استفاده کنید.
بهینه سازی تصاویر
کمی وقت بگذارید تا تصاویر سایت خود را مرور کنید و اطمینان حاصل کنید که همه آنها بهینه شده باشند
یا آنها را در برنامه ای مانند فتوشاپ دوباره بهینه کنید یا از یک سرویس / پلاگین تخصصی مانند WP Smush ، ShortPixel یا Imagify استفاده کنید
render-blocking JavaScript
اطمینان حاصل کنید که سایت شما JavaScript مسدود کننده رندر – render-blocking JavaScript- ندارد.
افزونه های رایگان مانند Async JavaScript و Autoptimize می توانند به شما کمک کنند JavaScript سایت خود را بهینه کنید (هر دو از یک برنامه نویس هستند و به خوبی با هم جفت می شوند).
فشرده سازی gzip را فعال کنید
برای فعال سازی آن می توانید از افزونه ی gzip در وردپرس استفاده کنید یا در هاست خود این گزینه را فعال کنید و یا کدفعال سازی آن را در htaccess قرار دهید
نکات ضروری:
حذف پروفایل های غیرضروری
هرگونه پروفایل غیرضروری رسانه های اجتماعی را از لود در صفحه خود حذف کنید (مانند Facebook ، Twitter و LinkedIn – همه اینها به معنای واقعی کلمه می توانند ثانیه هایی را به زمان بارگذاری صفحه شما اضافه کنند).
حذف پلاگین های غیرضروری:
شاید از همه مهمتر ، حذف پلاگین های غیرضروری است که ممکن است همه فایل های CSS و JavaScript را در صفحات شما لود کند.
اگرچه از نظر فنی محدودیتی برای تعداد افزونه هایی که می توانید در یک وب سایت دارای وردپرس نصب کنید وجود ندارد ، اما یک قانون کلی کلی این است: هرچه تعداد افزونه ها بیشتر باشد ، سرعت سایت کمتر است!
سرور مناسب :
اطمینان حاصل کنید که هاست شما از سرورهایی استفاده می کند که به طور خاص برای وردپرس بهینه شده اند
نکاتی برای بهینه سازی وردپرس در GTmetrix
اگر یک وب سایت سریع می خواهید ، به یک ابزار جامع برای تست آن در شرایط مختلف نیاز دارید.
GTmetrix به شما امکان می دهد این کار را انجام دهید با تنظیم Automatic Monitoring از مکان های مختلف ، به شما تصویر کاملی از عملکرد وب سایت می دهد.
GTMetrix در نبرد با سرعت کم سایت است ، همچنین با تجزیه و تحلیل عملکرد سایت شما و ایجاد پیشرفت ، اطلاعات کافی برای مقابله با آن را به شما ارائه می دهد.
فقط به یاد داشته باشید که برای بهینه سازی وردپرس در GTmetrix فقط صفحه اصلی خود را تست نکنید و صفحات داخلی نیز نیاز به تست دارند
هر صفحه را بیش از یک بار و از چندین مکان مختلف تست کنید و تمرکز خود را بر کاهش واقعی زمان لود بگذارید تا به حداکثر رساندن امتیازات PageSpeed و YSlow!
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!