تهیه نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس به صورت دستی

آیا می خواهید بدانید که چگونه به صورت دستی و بدون استفاده از افزونه یک نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس تهیه کنید؟ دانستن روش دستی به شما این امکان را می دهد که هر زمان که به آن نیاز داشتید به سرعت یک نسخه پشتیبان از پایگاه داده ایجاد کنید. در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که چگونه به صورت دستی یک بکاپ از دیتابیس وردپرس تهیه کنید.

چه زمانی و چرا یک نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس به صورت دستی تهیه کنید

شما همیشه باید یک سیستم پشتیبان وردپرس را برای سایت خود نصب و راه اندازی کنید. این کار به شما امکان می دهد در صورت بروز مشکل، سایت خود را بازیابی کنید.

بسیاری از کاربران پس از تلاش هکرین برای هک سایت یا به دلیل برخی خطاهای افزونه، دسترسی به قسمت مدیریت وردپرس خود را از دست می دهند. در این موارد، اکثر آموزش ها توصیه می کنند که یک نسخه پشتیبان کامل از وردپرس ایجاد کنید.

با این حال، از آنجایی که نمی توانید به بخش مدیریت دسترسی داشته باشید، استفاده از یک افزونه برای پشتیبان گیری برای شما سخت خواهد بود. اینجاست که دانستن نحوه تهیه نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس به صورت دستی مفید است.

یک نسخه پشتیبان از پایگاه داده دستی دقیقاً مشابه نسخه پشتیبان تهیه شده توسط یک افزونه است.

با گفتن این موضوع، بیایید نگاهی به نحوه تهیه بکاپ دیتابیس وردپرس به صورت دستی بیندازیم.

بیشتر بدانید:

فول بکاپ از سایت

بکاپ گیری از پایگاه داده وردپرس با استفاده از phpMyAdmin

برای این روش از PhpMyAdmin استفاده خواهیم کرد. PhpMyAdmin یک نرم افزار متن باز است که به شما امکان می دهد پایگاه داده MySQL خود را با استفاده از یک رابط مبتنی بر وب مدیریت کنید. روی اکثر ارائه دهندگان هاست وردپرس از پیش نصب شده است.

ابتدا باید وارد کنترل پنل هاست وردپرس خود شوید. پس از ورود، بر روی phpMyAdmin در قسمت پایگاه داده کلیک کنید.

با این کار phpMyAdmin راه اندازی می شود. اطمینان حاصل کنید که پایگاه داده وردپرس شما در داخل phpMyAdmin انتخاب شده است. اگر اینطور نیست، روی نام پایگاه داده وردپرس خود کلیک کنید تا آن را انتخاب کنید. شما می توانید لیست جداول پایگاه داده وردپرس را با انتخاب آن مشاهده کنید.

هنگامی که پایگاه داده شما انتخاب شد، از نوار منوی بالا بر روی لینک Export کلیک کنید.

از شما خواسته می شود که یکی از روش های اکسپورت را انتخاب کنید. شما باید سفارشی  یا custom را انتخاب کنید زیرا گزینه های بیشتری برای کاوش در اختیار شما قرار می دهد.

با کلیک بر روی custom گزینه های بیشتری ظاهر می شود. ابتدا تمام جداول شما را در پایگاه داده وردپرس به صورت انتخابی نشان می دهد.

گاهی اوقات افزونه های وردپرس جداول خود را به پایگاه داده شما اضافه می کنند. اگر جدولی وجود دارد که می‌خواهید از اکسپورت حذف شود، می‌توانید آنها را لغو کنید. اگر مطمئن نیستید، پس بهتر است همه آنها را انتخاب کنید.

به قسمت output بروید. به طور پیش فرض، phpMyAdmin خروجی فرآیند اکسپورت را به صورت متن به شما نشان می دهد. شما باید با انتخاب گزینه “Save output to a file” آن را تغییر دهید. برای فشرده سازی باید گزینه zipped یا gzipped را انتخاب کنید.

اکنون باید به پایین صفحه بروید و بر روی دکمه “Go” کلیک کنید.

PhpMyAdmin اکنون اکسپورت پایگاه داده را به صورت فایل فشرده یا gzip برای شما ارسال می کند.

تمام شد، شما با موفقیت یک نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس به صورت دستی تهیه کرده اید.

ایجاد یک نسخه پشتیبان دستی از پایگاه داده وردپرس از سی پنل

اکثر شرکت های هاست وردپرس خوب راه های آسان تری را برای دانلود پشتیبان های درخواستی ارائه می دهند. در اینجا نحوه استفاده از آن برای تهیه نسخه پشتیبان دستی از پایگاه داده وردپرس آورده شده است.

 

به سادگی وارد کنترل پنل هاست خود شوید و به قسمت Files بروید که در آن دکمه پشتیبان گیری را مشاهده خواهید کرد.

در صفحه پشتیبان‌گیری، به قسمت partial backups بروید و روی نام پایگاه داده خود کلیک کنید تا فایل پشتیبان پایگاه داده خود را دانلود کنید.

همچنین در صورت نیاز می توانید بک آپ فایل های وردپرس خود را از این صفحه دانلود کنید.

نکته: شما می توانید به صورت دستی از پایگاه داده وردپرس نسخه پشتیبان تهیه کنید، اما به خاطر داشته باشید که بهترین راه حل  برای سایت وردپرس شما نیست.

شرایطی وجود دارد که ممکن است اصلاً به پایگاه داده وردپرس خود دسترسی نداشته باشید. مثلا اگر شرکت میزبان شما حساب شما را به حالت تعلیق درآورد یا داده های خود را از دست بدهد.

سناریوی احتمالی دیگر این است که زمانی که یک هکر کد مخرب را در پایگاه داده وردپرس شما تزریق کرده است، پاک کردن و رفع مشکل یک پایگاه داده آلوده بسیار دشوارتر خواهد بود.

از یک افزونه پشتیبان گیری مناسب برای ذخیره خودکار نسخه های پشتیبان پایگاه داده وردپرس خود استفاده کنید.

امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تا یاد بگیرید چگونه به صورت دستی یک نسخه پشتیبان از پایگاه داده وردپرس تهیه کنید.

اگر این مقاله را دوست داشتید، لطفا در اینستاگرام ما را دنبال کنید تا مطالب جدید را از دست ندهید

 

منبع

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
5 (1 رای)