خطای 503 Service Unavailable Error

خطای 503 Service Unavailable Error

همه می دانیم که خطاهای سرور بسیار ناراحت کننده هستند، بیشتر به این دلیل که همیشه مشخص نیست که چه چیزی باعث این مشکل می شود یا چگونه می توانید آن را برطرف کنید. خطای 503 Service Unavailable Error به طور کلی به این معنی است که منابع هاست یا سرور شما تمام شده است. با این حال، چرایی این اتفاق ممکن است متفاوت باشد.

در بیشتر موارد، خطای 503 Service Unavailable Error به این دلیل رخ می دهد که وردپرس از حافظه بیش از حد استفاده می کند یا به این دلیل که سرویس میزبانی شما با مشکلات پیش بینی نشده ای مواجه می شود. به این ترتیب، مشکل را می توان با کاهش مقدار حافظه سایت شما یا ارتقاء منابع موجود در حساب میزبانی خود حل کرد.

در این مقاله به ارور 503 Service Unavailable Error، چرایی بروز آن و مشکلاتی که وجود دارد می‌پردازیم. سپس نحوه عیب یابی و رفع آن را توضیح خواهیم داد. بیایید شروع کنیم!

چه چیزی باعث خطای 503 در وردپرس می شود

مهم است که توجه داشته باشید که این یک خطای خاص وردپرس نیست. این ممکن است قبل از اینکه وردپرس حتی فرصتی برای شروع اجرا داشته باشد رخ دهد.

خطای 503 Service Unavailable Error معمولاً به این معنی است که وب سرور شما منابع لازم برای نمایش وب سایت شما را تمام کرده است. این خطا می تواند بسیار گیج کننده باشد زیرا پیام خطا بسیار مبهم است و منبع مشکل را نشان نمی دهد.

مانند یک اپلیکیشن در لپ تاپ یا گوشی شما، یک وب سایت نیز برای اجرا به مقدار مشخصی از منابع نیاز دارد. به عنوان مثال، به حافظه، قدرت پردازش و فضای هارد دیسک نیاز دارد. این مهم نیست که چه نوع میزبانی دارید.

بیشتر بدانید:

خطاهای رایج وبسایت ها

با در نظر گرفتن این موضوع، در اینجا برخی از دلایل رایج این خطا وجود دارد:

سایت وردپرس شما منابع زیادی را مصرف می کند زیرا ممکن است یک افزونه یا قالب به درستی کار نکند. این به این دلیل است که هر افزونه ای که اجرا می کنید به مقداری منابع نیاز دارد.

شما حجم غیرعادی و بالایی از ترافیک پویا را در وب سایت خود تجربه می کنید. اگر افراد زیادی به طور همزمان از سایت شما بازدید می کنند، منابع شما بسیار سریعتر از آنچه معمولاً مصرف می شود، مصرف خواهد شد. خبر خوب این است که می توانید از کندی لود سایت جلوگیری کنید و از قبل خود را برای سطوح ترافیک بالاتر آماده کنید.

وب سرور شما ممکن است مشکلاتی را تجربه کند. به عنوان مثال، اگر سرویس میزبانی وب شما اخیراً نرم افزار خود را ارتقا داده است، ممکن است سایت شما به درستی پیکربندی یا بهینه نشده باشد. در نتیجه، میزبان وب شما ممکن است نیاز به راه اندازی مجدد یک یا چند پروسس سرور داشته باشد تا بتوانید بهبود عملکرد سرور را مشاهده کنید.

صرف نظر از علت اصلی، خطای 503 Service Unavailable Error چیزی نیست که بتوانید آن را نادیده بگیرید. تا زمانی که این مشکل در سطح میزبان نباشد، این خطا خود به خود حل نمی شود و احتمالاً مشکلات مهمی برای سایت و بازدیدکنندگان شما ایجاد می کند.

چرا خطای 503 Service Unavailable می تواند برای سایت شما مشکل ایجاد کند

هنگامی که یک مشکل سمت سرور مانند خطای 503 Service Unavailable Error ظاهر می شود، تشخیص اینکه با چه چیزی سر و کار دارید دشوار است. هر شرایطی متفاوت است. به عنوان مثال، گاهی اوقات، سایت ممکن است به طور متناوب کار کند. در موارد دیگر، ممکن است صفحات خاصی از کار بیفتند (ممکن است منابع فشرده ترین صفحات) یا سایت شما برای مدت طولانی تری کار خود را متوقف کند.

 

در اینجا چند مشکل وجود دارد که خطای 503 ممکن است برای کسب و کار شما ایجاد کند:

  • بازدیدکنندگان شما نمی توانند سایت شما را مشاهده کنند.
  • موتورهای جستجو نمی توانند سایت شما را بخوانند و کراول کنند (و در نتیجه نمی توانند رتبه بندی کنند).
  • برنامه های کاربردی سایت شما (مانند اسکن امنیتی) به درستی یا در زمان های برنامه ریزی شده خود اجرا نمی شوند.

به طور کلی، خطای 503 استفاده از سایت شما را برای شما و بازدیدکنندگان دشوار می کند. خوشبختانه، این خطایی است که می توان آن را به راحتی برطرف کرد.

 

نحوه رفع خطای 503 Service Unavailable Error در وردپرس (4 روش)

واقعیت این است که همه سایت‌ها گهگاه از کار می‌افتند، حتی اگر فقط maintenance یعنی تعمیرات سایت باشد. بنابراین، پیشنهاد می‌شود قبل از شروع عیب‌یابی خطاهای 503 ، با سرویس میزبانی خود برای بررسی گزارش‌های خرابی در ارتباط باشید و صفحه در حال تعمیرات را برای کاربر نمایش دهید.

سرورهای میزبان وب شما ممکن است به دلیل قطع سرویس از قبل برنامه ریزی شده یا یک وضعیت اضطراری برنامه ریزی نشده از کار بیفتد. در این شرایط، تنها کاری که باید انجام دهید این است که منتظر بمانید تا سرور شما پشتیبان گیری شود و به درستی پیکربندی شود. سپس، اگر سرور دوباره شروع به کار کرد و سایت شما همچنان خراب بود، می توانید سعی کنید به صورت دستی سرویس خود را راه اندازی مجدد کنید تا ببینید آیا با این کار مشکل حل می شود یا خیر.

اگر این کار جواب نداد، ممکن است لازم باشد خودتان عیب یابی را شروع کنید. در مقاله ی بعدی چند استراتژی مفید وجود دارد که می توانید امتحان کنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *