گوگل تگ منیجر

تگ منیجر گوگل چیست؟

تگ منیجر گوگل (GTM) چیست و چه کاربردی دارد؟این سوالیه که در ادامه این مقاله به جوابش خواهید رسید.پس با ما همراه باشید.

 

گوگل تگ منیجر در واقع یک سیستم مدیریت تگ (TMS) است که به شما این امکان را می دهد بدون نیاز به کدنویسی به سرعت و به آسانی قطعات کد مربوط را که بصورت تگ در وب سایت یا اپلیکیشن های تلفن همراه شما وجود دارد ، به روز کنید. هنگامی که بخش کوچکی از کد Tag به پروژه شما اضافه شد ، می توانید با خیال راحت و آسان پیکربندی های تگ ها را انجام دهید.

گوگل تگ منیجر

گوگل تگ منیجر

 

در اینجا یک مثال بسیار ساده از نحوه کار GTM آورده شده است. اطلاعات از یک منبع داده (وب سایت شما) با یک منبع داده دیگر (Analytics) از طریق گوگل تگ منیجر به اشتراک گذاشته می شود. GTM هنگامی که تگ های زیادی برای مدیریت دارید بسیار مفید است زیرا همه کد به صورت یکجا و در یک مکان ذخیره شده است.

 

جهت آشنایی با تنظیمات تگ منیجر گوگل کلیک کنید.

 

تگ تکه کدی است که در وب سایت ها یا اپلیکیشن های تلفن همراه شما برای انجام یک سری کارهای خاص به کار می رود. با تگ منیجر گوگل دیگر نیازی به افزودن مستقیم این تگ ها به پروژه های خود ندارید. درعوض ، شما به جای برنامه نویسی می توانید برچسب ها را از درون این رابط کاربری پیکربندی و منتشر کنید.

 

با نصب تگ منیجر ، وب سایت یا اپلیکیشن شما قادر به برقراری ارتباط با سرورهای Tag Manager خواهد بود. به این صورت می توانید از رابط کاربری مبتنی بر وب تگ منیجر برای ایجاد تگ ها ، ایجاد محرکهایی برای ظاهر شدن یک تگ خاص برای زمانیکه مثلا رویداد خاصی اتفاق می افتد و همچنین ایجاد متغیرهایی که می توانند برای ساده سازی و خودکار سازی تنظیمات تگ های شما به کار روند استفاده کنید.

به مجموعه ای از تگ ها ، محرک ها ، متغیرها و پیکربندی های مربوطه که در یک وب سایت یا اپ تلفن همراه مشخص نصب شده اند ، کانتینر-container گفته می شود. یک کانتینر تگ منیجر می تواند جایگزین سایر تگ های کدگذاری شده دستی از جمله تگ های Google Ads ، Google Analytics ، Floodlight و … در سایت یا اپلیکیشن شود.

دلیل ایجاد تگ منیجر چه بود؟

Google tag manager ابزاری است که در سال 2012 توسط گوگل معرفی شد.قبل از به روی کار اومدن تگ منیجر برای هر کاری بر روی وب سایت و اپلیکیشن ها مانند آمارگیری از میزان بازدید سایت، آمارگیری از تعداد کلیک‌ها بر روی یک لینک خاص، اتصال سایت به سرویس‌هایی همچون چت آنلاین و غیره نیاز بود که اسکریپت نویسی انجام شود ولی الان با تگ منیجر دیگر نیازی به برنامه نویسی نخواهد بود.

 

اسکریپت یا زبان اسکریپت نویسی یک زبان کامپیوتر است که دارای یک سری دستورات درون یک فایل است که می تواند بدون کامپایل اجرا شود. نمونه های خوبی از زبان های اسکریپتی سمت سرور شامل Perl ، PHP و Python است.

 

ویژگی های مثبت تگ منیجر

آنچه می توانید در Google Tag Manager انجام دهید بسیار شگفت انگیز است. می توانید داده های ارسالی به گوگل آنالیتیکس را شخصی سازی کنید.

می توانید رویدادهای اساسی مانند بارگیری PDF ، کلیک روی لینک خروجی یا کلیک روی یک دکمه را تنظیم و پیگیری کنید.

نحوه استفاده از تگ‌ منیجر

ابتدا یک اکانت ایجاد نمایید.

راه اندازی یک اکانت رایگان در دو مرحله آسان انجام می شود ، اما این اکانت از هر یک از اکانت های Google Analytics یا Gmail جدا است.کاری که باید انجام دهید این است:

1. ثبت نام برای یک حساب کاربری

به Google Tag Manager بروید و روی دکمه سبز “Sign Up for Free” کلیک کنید. از شما می خواهد نام اکانت خود (شرکت) ، کشور و آدرس اینترنتی وب سایت و همچنین جایی را که می خواهید از تگ گوگل (وب ، iOS ، اندروید ، AMP) استفاده کنید وارد کنید. پس از پایان کار ، روی دکمه آبی رنگ “Create” کلیک کنید.

2. دنبال کردن دستورالعمل های مربوط به کدگذاری

در مرحله بعدی ، کدهایی به شما داده می شود که یک کد می بایست در بالا یعنی <head> صفحه شما و دیگری بعد از باز کردن تگ <body> صفحه شما قرار گیرد. می توانید همان لحظه این کار را انجام دهید یا بعداً کدها را روی سایت خود اعمال کنید (این موارد در داشبورد قابل دسترسی هستند). پس از پایان کار ، روی “Ok” کلیک کنید.

امیدوارم از این مقاله استفاده برده باشید و با مفهوم و روال کار تگ منیجر گوگل تا حدودی آشنا شده باشید.اگر سوال یا مطلبی در این مورد داشتید خوشحال می شوم آن را با ما در بخش دیدگاه ها به اشتراک بگذارید.

 

سربلند و پیروز باشید

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *